2023-07-16 09:00:02
Φωτογραφία για «Κλειδώνει» η νέα ομάδα του «Breakfast@Star»
Ο Χάρης Γιακουμάτος είναι το νέο πρόσωπο που όπως όλα δείχνουν προστίθεται στο πάνελ της πρωινής εκπομπής του Star, «Breakfast@Star», με παρουσιαστές τους Ετεοκλή Παύλου και Ελένη Χατζίδου. Τα δοκιμαστικά πρόκειται να ολοκληρωθούν τις προηγούμενες μέρες και ο επιχειρηματίας, αθλητής και πρώην παίκτης του «Survivor» άφησε εξ αρχής πολύ καλές εντυπώσεις.

Ακούγεται επίσης για μια θέση στην ομάδα μπροστά από τις κάμερες και το όνομα του δημοσιογράφου, Κωνσταντίνου Ντάφλου σύμφωνα με το reader, ο οποίος τη σεζόν που τελείωσε ήταν στην ομάδα της Μάριον Μιχελιδάκη στο Open. Στις θέσεις τους στο «Breakfast@Star» παραμένουν η Μαίρη Αργυριάδου και η Λιλλή Πυράκη. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τον αρχισυντάκτη της εκπομπής, Χρήστο Αϊβαλιώτη, ο οποίος άλλωστε «στήνει» και την ανανεωμένη ομάδα της εκπομπής.

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης θα περιοριστεί στη στήλη της μαγειρικής ενώ η Άση Μπήλιου συνεχίζει κανονικά με την ενότητα της αστρολογίας. Η πρεμιέρα της εκπομπής πιθανότατα θα είναι τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου. 

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ