2023-07-17 19:49:05
Φωτογραφία για Συμπόρευση ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΣΚΑΡΜΟΥΤΣΟΥ του ΙΩΑΝΝΗ, με τον υποψήφιο Δήμαρχο ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ.



Ευχαριστώ τον ΤΑΣΟ ΣΚΑΡΜΟΥΤΣΟ, από την Μάστρο και διαμένων στο Μεσολόγγι, και τον καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει.....

Ο αγαπητός μου Τάσος είναι ένας έμπειρος εκπαιδευτικός και επίσης έμπειρος Δημοτικός Σύμβουλος, με πλούσια κοινωνική και συνδικαλιστική δράση.

Αποτελεί μεγάλη μας τιμή η εμπιστοσύνη που περιβάλλει τον συνδυασμό μας και είναι σίγουρο πως με τέτοια πρόσωπα κοντά μας οι στόχοι μας για την ανάπτυξη του Δήμου μας θα γίνουν γρήγορα πραγματικότητα. 

 

ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου

 

Με την εμπειρία που έχω αποκτήσει, έχοντας διατελέσει δύο θητείες Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Ι.Π Μεσολογγίου, Πρόεδρος Νομικών Προσώπων και Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και έχοντας αναλάβει θέσεις ευθύνης στην Εκπαίδευση, αποφάσισα να συμπορευτώ στις προσεχείς δημοτικές εκλογές με τον ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ.

Ο γνωστός σε όλους Καθηγητής Γεωπόνος και αξιόλογος Δικηγόρος, ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ, έχει αποδείξει τις ικανότητες και την αποφασιστικότητά του, με την καθοριστική συμβολή του στην ίδρυση στο Δήμο μας σημαντικών δομών Παιδείας, όπως του ΤΕΙ, του ΕΠΑΛ, του ΙΕΚ και του ΚΠΕ.

Το γεγονός αυτό αποτελεί μεγάλη και ανιδιοτελή προσφορά στον τόπο μας και είμαι βέβαιος πως από τη θέση του Δημάρχου, με τη δική μας συνεργασία, με σεβασμό και αξιοπρέπεια, θα δώσει οριστικές λύσεις στα σοβαρά και χρονίζοντα ζητήματα του Δήμου μας.

Στην προσπάθειά μας αυτή, στον τίμιο και ειλικρινή αγώνα μας, σας θέλουμε όλους συμπαραστάτες και συμμέτοχους.      

 

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΚΑΡΜΟΥΤΣΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ

Εκπαιδευτικός - Δημοτικός Σύμβουλος


ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ