2023-07-18 07:26:06
Φωτογραφία για ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ



Ο Δήμος Ακτίου Βόνιτσας καταβάλλει προσπάθειες απομάκρυνσης από τους δρόμους της πόλης μας των εγκαταλελειμμένων οχημάτων που καταλαμβάνουν πολύτιμο χώρο και μολύνουν το περιβάλλον......

Αυτοκίνητα που έχουν ηττηθεί από την σκουριά και το γήρας υποβαθμίζοντας την εικόνα στους δρόμους εμποδίζοντας την απελευθέρωση θέσεων στάθμευσης.

Αυτοκίνητα που έχουν αφεθεί στην μοίρα τους είτε διότι αντιμετωπίζουν κοστοβόρες ή και μη επιδιορθώσιμες βλάβες είτε διότι οι ιδιοκτήτες τους έχουν καταθέσει μόνιμα τις πινακίδες κυκλοφορίας.

Παρακαλούμε όπως απομακρύνετε τα εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα σας σε διάστημα 10 ημερών έως 07/07/2023 διαφορετικά ο δήμος με πιστή εφαρμογή του Π.Δ. 116 /04 (ΦΕΚ 81/Α / 05/03/2004) και της ισχύουσας νομοθεσίας θα προβεί στην απομάκρυνση τους σε μια προσπάθεια βελτίωσης της εικόνας της πόλης.

Με δεδομένο ότι βρίσκεται σε εξέλιξη και το έργο της ασφαλτόστρωσης εσωτερικής οδοποιίας Βόνιτσας αποτελεί επιτακτική ανάγκη η απομάκρυνση των οχημάτων για την περαιτέρω βελτίωσή της ποιότητας ζωής των δημοτών.



Ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Βόνιτσας

Δημήτριος Δημάκας

akarnanikanea

ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ