2023-07-18 07:38:03
Φωτογραφία για Δεν είναι αστείο... είναι αλήθεια!



Οι επιβάτες ταξίδεψαν σήμερα Σάββατο (15/7/23) με αυτό το λεωφορείο και φυσικά χωρίς κλιματισμό από Λαμία για Καρπενήσι.....

Είναι πραγματικό γεγονός. Εν έτει 2023 και εν μέσω καύσωνα οι επιβάτες του πρωινού (10:30) δρομολογίου από Λαμία για Καρπενήσι επιβιβάστηκαν στο συγκεκριμένο λεωφορείο, το οποίο μας γυρίζει αρκετές δεκαετίες πίσω, όταν πηγαίναμε στα ορεινά χωριά της Φθιώτιδας και της Ευρυτανίας.

Φυσικά ούτε λόγος για κλιματισμό, αλλά και οι αποσκευές των επιβατών, ήταν 15-20 περίπου, δεν χωρούσαν το χώρο των αποσκευών και τις έβαλαν στα πίσω καθίσματα. Δηλαδή εάν είχε λίγους ακόμα επιβάτες δεν θα χωρούσαν στο λεωφορείο.

«Δεν έχω λόγια. Ντρέπομαι ειλικρινά που ταξίδεψε το παιδί μου με αυτό το λεωφορείο από Λαμία για Καρπενήσι. Όταν πήγαμε στο σταθμό του Υπεραστικού ΚΤΕΛ στη Λαμία το έβλεπα δίπλα στα άλλα υπερσύγχρονα λεωφορεία και νόμιζα ότι μας κάνουν πλάκα όταν είπαν στον κόσμο να επιβιβαστεί στο συγκεκριμένο λεωφορείο. Δεν ειναι μόνο ο κλιματισμός. Είναι και θέμα ασφάλειας. Δεν μπορεί να υπάρχουν στην κυκλοφορία τέτοια λεωφορεία σήμερα. Ντρέπομαι ειλικρινά....», ειπε ένας αναγνώστης στο LamiaReport.

Το συγκεκριμένο λεωφορείο είναι του ΚΤΕΛ Ευρυτανίας.

lamiareport

ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ