2023-07-18 18:41:14
Φωτογραφία για Το ξέσπασμα τη Μίνας Καραμήτρου on air: «Με συγχωρείτε για την ένταση αλλά…»



Με τις εικόνες στον οικισμό Νέας Ζωής στη Μάνδρα να είναι αποκαρδιωτικές μετά το πέρασμα της πύρινης λαίλαπας που καίει τα πάντα στο πέρασμά της, η Μίνα Καραμήτρου η οποία μετέδιδε τα όσα συνέβαιναν στο συγκεκριμένο πύρινο μέτωπο, δεν κατάφερε να συγκρατήσει την ψυχραιμία της. 

Αφορμή στάθηκε η εικόνα ενός δεμένου σκύλου σε μάντρα με δομικά υλικά όπου η φωτιά είχε πλησιάσει επικίνδυνα. Ο κίνδυνος να καεί ζωντανό το σκυλί ήταν ορατός και η Μίνα Καραμήτρου δεν κατάφερε να συγκρατηθεί λέγοντας στον αέρα του Open:

«Σε ποιο σημείο βρίσκεστε; Όχι Γιάννη πρέπει… Στην είσοδο της Νέας Ζωής υπάρχει μία επιχείρηση με δομικά υλικά. Σε παρακαλώ Γιάννη γιατί αν αυτό το σκυλάκι είναι δεμένο… Δεν μπορεί να μείνει σε καμία περίπτωση. Σε καμία περίπτωση!

Απορώ που οι άνθρωποι που έφυγαν από εκεί για να σωθούν, πώς άφησαν το σκυλάκι δεμένο εκεί. Με συγχωρείτε για την ένταση αλλά…»

Πράγματι, ο ρεπόρτερ που βρισκόταν στο σημείο, πήρε το τηλέφωνο που αναγραφόταν στην επιγραφή της μάντρας και δεσμεύτηκε ότι θα ειδοποιήσει ώστε να απομακρύνουν τον σκύλο ώστε να σωθεί.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ