2023-07-19 08:20:03
Φωτογραφία για Kontra: Μεγάλες αλλαγές-Τέλος εποχής για δύο παρουσιαστές

Χαμός αναμένεται να γίνει φέτος στο κομμάτι των μεταγραφών αλλά και των αποχωρήσεων τόσο στο Kontra όσο και σε όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς μιας και παλιοί γνωστοί κάνουν την εμφάνισή τους αλλά και γνώριμοι από πόστα της ειδησεογραφίας, πάνε να κυνηγήσουν την είδηση από άλλα… μετερίζια!

Ένας από αυτούς που μπαίνει στο κάδρο των δελτίων ειδήσεων είναι ο πασίγνωστος δημοσιογράφος Πάνος Χαρίτος που υπήρξε πολλά χρόνια ανταποκριτής της ΕΡΤ στη Μέση Ανατολή. Ο γνωστός δημοσιογράφος, είχε απομακρυνθεί έπειτα από απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της κρατικής τηλεόρασης. Συγκεκριμένα, το ΔΣ της ΕΡΤ αποφάσισε τη λύση των δύο συμβάσεων που είχε υπογράψει αφενός ως σύμβουλος και αφετέρου με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας Επιπλέον, ο κ. Χαρίτος ήταν και παρουσιαστής  του κεντρικού δελτίου της ΕΡΤ1. 

Ο δυνατός δημοσιογράφος έρχεται να αντικαταστήσει τον επίσης εξαιρετικό Γιώργο Μελιγγώνη , ο οποίος και θα εμφανίζεται στους τηλεοπτικούς δέκτες μέσα από το κεντρικό δελτίο του σταθμού έως το τέλος της εβδομάδας.

Ωστόσο το κανάλι θα αποχωριστεί και ο Φοίβος Κλαυδιανός ο οποίος δε φάνηκε να πήρε μόνος του την απόφαση η οποία προφανώς, και αν κρίνουμε μέσα από την ανάρτησή του, ήταν ειλημμένη!

Πηγή: mediatime.gr



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ