2023-07-19 15:00:01
Φωτογραφία για Το έχει η μοίρα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου να ταυτίζεται με την Καγιά...
Στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #YES» μίλησε ο Τρύφωνας Σαμαράς και μεταξύ άλλων σχολίασε την απόφαση του STAR να είναι παρουσιάστρια η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Αυτό που επεσήμανε ο hair stylist των διασήμων είναι πώς την Ηλιάνα Παπαγεωργίου την τοποθετούν σχεδόν πάντα σε πρότζεκτ που έχουν περάσει πρώτα από τη Βίκυ Καγιά.

«Είμαι τώρα 1,5 χρόνο που δεν κάνω κάτι τηλεοπτικά, μιλάω για κάποια πράγματα που δεν μπορώ να πω, αλλά δεν ξέρω αν θα το κάνω τελικά. Όχι πρωινή εκπομπή δεν θα ήθελα να κάνω [...] Δεν μπορώ να είμαι ο κακός της υπόθεσης», είπε, ανάμεσα σε άλλα, για τα σχέδιά του στην τηλεόραση.

«Πωπω τι πάθαμε», είπε αρχικά ο γνωστός κομμωτής για την αποχώρηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου από το «My Style Rocks».

«Είναι το γραμμένο της Ηλιάνας να γίνεται η ταύτισή της με τη Βίκυ Καγιά, δεν μπορώ να το καταλάβω. Το έχει η μοίρα της, δεν συμφωνείς; Ό, τι έχει κάνει η Βίκυ βάζουν και την Ηλιάνα, δεν ξέρω ένα περίεργο πράγμα. Μια χαρά είναι η Ηλιάνα, έχει καλή μάνατζερ. Δεν την αφήνει σεζόν για σεζόν, παντού», πρόσθεσε ο Τρύφωνας Σαμαράς.

«Για παρουσία δεν μπορώ να πω ότι δεν μ' αρέσει, τώρα για τα νούμερα... Αυτό θα το αποφασίσει ο κόσμος. Ελπίζω το "Shopping Star" να είναι αυτό που έψαχνε πραγματικά, θα είναι και μόνη της, θα της ταιριάζει πιστεύω, τι να σου πω», ανέφερε στο τέλος.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ