2023-07-20 07:19:18
Φωτογραφία για Ανακοίνωση ΔΥΟ υποψηφίων Συμβούλων με τον Συνδυασμό Ανάπτυξη για όλους τού υποψηφίου Δημάρχου Ι. Π. Μεσολογγίου, Θανάση Λύρου.
Συμπόρευση ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ - ΜΑΡΣΙΛΑ ΠΛΑΣΤΗΡΑ

με τον υποψήφιο Δήμαρχο, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ

Ευχαριστώ την ΚΑΤΕΡΙΝΑ - ΜΑΡΣΙΛΑ ΠΛΑΣΤΗΡΑ, από την Κατοχή, και την καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει.. Η αγαπητή μας Κατερίνα είναι μια δραστήρια παραγωγός και έμπορος αγροτικών προϊόντων και ζει από πρώτο χέρι τον μόχθο και την αγωνία όλων των παραγωγών μας.

Είναι τιμή για μας που ανταποκρίθηκε πρόθυμα στο κάλεσμά μας να είναι υποψήφια στον συνδυασμό μας και με την πλούσια εμπειρία της να συμβάλει στο κοινό καλό.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου

Θέλω να ευχαριστήσω τον υποψήφιο Δήμαρχο, κ. ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ, που μου έκανε την τιμή να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιό του και ν’ αγωνιστώ κι εγώ με όλες μου τις δυνάμεις στο να πάει ο τόπος μας μπροστά.

Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον κ. ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ πως από τη θέση του Δημάρχου θα προσφέρει τα καλύτερα στο Δήμο και τα χωριά μας. Έχει την εμπειρία, τη γνώση και τις ικανότητες να το πετύχει, με αξιοπρέπεια και τη συνεργασία όλων μας.


Όσοι εκ των υπολοίπων υποψηφίων σήμερα ζητάνε ψήφο και διοίκησαν διαχρονικά το Δήμο μας, δεν έχουν προσφέρει τίποτα.

Ο τόπος μας είναι σε άθλια κατάσταση, η αδιαφορία και τα ψέματα των διοικούντων δεν έχουν τελειωμό. Φτάνει πια.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ - ΜΑΡΣΙΛΑ ΠΛΑΣΤΗΡΑ

Παραγωγός - Έμπορος αγροτικών προϊόντων

Συμπόρευση ΜΑΡΙΑΣ ΧΡΙΣΤΕΜΗ-ΔΗΜΑΚΗ

με τον υποψήφιο Δήμαρχο, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ

Ευχαριστώ την ΜΑΡΙΑ ΧΡΙΣΤΕΜΗ-ΔΗΜΑΚΗ, από την Πεντάλοφο, και την καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει.

Η αγαπητή μας Μαρία είναι μια έμπειρη αγρότισσα και είναι τιμή για μας που ανταποκρίθηκε πρόθυμα στο κάλεσμά μας να είναι υποψήφια στον συνδυασμό μας και να συμβάλει στον κοινό αγώνα για την καλυτέρευση της ζωής στα χωριά μας.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου

Είναι τιμή για μένα που ο υποψήφιος Δήμαρχος, κ. ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ, με συμπεριέλαβε στο ψηφοδέλτιό του, για να προσφέρω κι εγώ με τις μικρές μου δυνάμεις στο να πάει ο τόπος μας μπροστά.

Είμαι σίγουρη πως ο κ. ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ ως Δήμαρχος, με την εμπειρία, τη γνώση, τις ικανότητες και την αποφασιστικότητά του, θα προσφέρει τα καλύτερα στο Δήμο και τα χωριά μας.

ΜΑΡΙΑ ΧΡΙΣΤΕΜΗ-ΔΗΜΑΚΗ

Αγρότισσα
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ