2023-07-20 08:20:03
Φωτογραφία για Θα συνεχίσει και το Φθινόπωρο η τριάδα του Καλοκαιριού;

Ίσως και μέσα στην εβδομάδα θα έχει κλείσει το θέμα της Ελένης Τσολάκη με το Open. Το επικρατέστερο σενάριο αυτή τη στιγμή είναι η παρουσιάστρια να μετακομίσει στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού με πλήρως ανανεωμένη ομάδα χωρίς όμως να είναι οριστική η απόφαση.

Η Ελένη Τσολάκη επιθυμεί τη μετακόμισή της στο καθημερινό πρόγραμμα του καναλιού της Παιανίας αλλά υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις που θα κάνουν την εκπομπή της ανταγωνιστική αφού η συγκεκριμένη ζώνη από τις 9.00 το πρωί έως και τις 14.00 το μεσημέρι έχει πληθώρα εκπομπών.

Το σενάριο νέου πρωινού τα Σαββατοκύριακα παραμένει πάνω στο τραπέζι χωρίς όμως να μπορεί να αποκλειστεί να μετακομίσουν εκεί Πιερίδη – Τσαλαπάτη και Τριαντάφυλλος που καταγράφουν ικανοποιητικές επιδόσεις στο καθημερινό πρόγραμμα του Open με το «Καλοκαίρι yes». Σε κάθε περίπτωση και τα τρία μέλη της ομάδας εφόσον η εκπομπή δεν συνεχιστεί θα αξιοποιηθούν τη χειμερινή τηλεοπτική σεζόν σε άλλες εκπομπές της Barking Well Media όχι βέβαια σε ρόλους κεντρικών παρουσιαστών. 

Πηγή: reader.gr



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ