2023-07-20 18:20:02
Φωτογραφία για Δεν μένει κανείς από το προηγούμενο πάνελ της Τσολάκη;
«Κλειδώνει» η μετακόμιση της Ελένης Τσολάκη από το Σαββατοκύριακο στο καθημερινό πρόγραμμα του Open καθώς η παρουσιάστρια τις προηγούμενες μέρες είχε ένα σημαντικό ραντεβού στο οποίο τόσο τα στελέχη του Open όσο και αυτά της Barking Well Media (η οποία έχει πλέον την ευθύνη του ψυχαγωγικού προγράμματος του καναλιού της Παιανίας) της παρείχαν διαβεβαιώσεις για το στήσιμο ενός δυναμικού ανταγωνιστικού πρωϊνού μαγκαζίνο.

Ακούγεται πως ήδη τα πρώτα ονόματα πέρασαν από δοκιμαστικό και αυτά είναι ο Ηλίας Γκότσης (νικητής του «Survivor 2», tik toker και με μικρή τηλεοπτική παρουσία στο παρελθόν στο ίδιο κανάλι με το «Mεσημέρι yes»), o παλαίμαχος πρωταθλητής κολύμβησης Γιάννης Δρυμωνάκος με μεγαλύτερη τηλεοπτική εμπειρία (Survivor 2018 και εν συνεχεία συμπαρουσιαστής στις εκπομπές «DOT» και «Θαλασσόλυκοι») και η έμπειρη δημοσιογράφος Σίσσυ Καλλίνη («Πρωινό», «Πάμε Δανάη», «Love It»).

Σχεδόν δεδομένη θεωρείται η παρουσία στο πάνελ του Νίκου Γεωργιάδη, ο οποίος θα αναλάβει τα κομμάτια του lifestyle και του τηλεοπτικού ρεπορτάζ. Φαίνεται επίσης πως από την προηγούμενη ομάδα του πάνελ δεν συνεχίζει κανείς χωρίς να είναι κάτι το οποίο αυτή τη στιγμή έχει οριστικοποιηθεί. Οι συζητήσεις και τα δοκιμαστικά συνεχίζονται.

Πηγή: reader.gr



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ