2023-07-21 18:00:02
Φωτογραφία για Fame Story: Αυτά είναι τα ανεπανάληπτα έπαθλα που θα δοθούν στο μουσικό ριάλιτι

Η πιο διάσημη, τηλεοπτική μουσική Ακαδημία του κόσμου, το Fame Story, επιστρέφει στους τηλεοπτικούς δέκτες στην πιο σύγχρονη εικόνα της μέσα από το Star, με σκοπό να αναδείξει τα καλύτερα νέα ταλέντα στο τραγούδι.

Τα Live Shows θα παρουσιάζει ο Νίκος Κοκλώνης. Ο αυθορμητισμός, το χιούμορ και η αμεσότητα, που τον διακρίνουν στην παρουσίαση live shows, αποτελούν μια μοναδική υπογραφή. Επιπλέον, η ιδιαίτερη και διαδραστική σχέση που έχει αναπτύξει με το τηλεοπτικό κοινό, μακριά από στερεότυπα, υπόσχονται μια φρέσκια και μοντέρνα ματιά στο Live, που αποτελεί και την κορυφαία στιγμή της απαιτητικής εβδομαδιαίας μουσικής προετοιμασίας.

Έπαθλα που δεν έχουν ξαναδοθεί!

Αγόρια και κορίτσια με μοναδική φωνή, με πάθος για το τραγούδι και στόχο να γίνουν τα επόμενα μουσικά είδωλα, ακολουθούν ένα εντατικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα από κορυφαίους καθηγητές στη φωνητική, την ερμηνεία, την κινησιολογία, το χορό και την έκφραση πάνω στη σκηνή. Απόλυτος στόχος, η ανάδειξη και η ανάπτυξη των φωνητικών και μουσικών δεξιοτήτων των σπουδαστών.

Αυτός ή αυτή, που θα καταφέρει να ανταποκριθεί στο απαιτητικό πρόγραμμα της Ακαδημίας, να ξεχωρίσει στα εβδομαδιαία Live shows και να πάρει την ψήφο του κοινού, των κριτών, των καθηγητών, ώστε να φτάσει στον μεγάλο τελικό και να κερδίσει, θα λάβει και ένα από τα πιο σημαντικά και τιμητικά έπαθλα, που έχουν υπάρξει ποτέ σε μουσικό reality show.

Θα εκπροσωπήσει την Κύπρο σε γνωστό ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού το 2024!

Επιπλέον, θα εξασφαλίσει ένα δισκογραφικό συμβόλαιο με την Panik και χρηματικό έπαθλο 50.000 ευρώ!

Δήλωσε συμμετοχή!

Η διαδικασία των οντισιόν για το μουσικό talent show θα ξεκινήσει πολύ σύντομα, προσκαλώντας ταλέντα από την Ελλάδα, την Κύπρο αλλά και άλλες χώρες.





Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ