2023-07-21 18:30:02
Φωτογραφία για Μαυρίδης - Τανιμανίδης: «Κλειδώνει» η επιστροφή τους στον ΑΝΤ1 με ταξιδιωτική εκπομπή

Δέκα χρόνια μετά την έναρξη του θρυλικού «World Party» στο τρίτο κανάλι της δημόσιας τηλεόρασης, μια εκπομπή που άλλαξε τον τρόπο των τηλεοπτικών οδοιπορικών στην ελληνική τηλεόραση, φέρνοντας μάλιστα στο προσκήνιο και το πολυπόθητο δυναμικό κοινό, φαίνεται πως επιστρέφει στη συχνότητα του ΑΝΤ1. Παρουσιαστές θα είναι ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης, οι οποίοι έπειτα από μια σοβαρή ρήξη στην προσωπική τους σχέση, με δημόσιες μάλιστα δηλώσεις για το τέλος της φιλίας τους, όχι απλά τα έχουν ξαναβρεί, αλλά σε προσωπικό επίπεδο είναι καλύτερα από ποτέ.

Ο «πάγος» έσπασε οριστικά τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν ο Γιώργος Μαυρίδης έδωσε το «παρών» στη βάφτιση των διδύμων του Σάκη Τανιμανίδη και ο φωτογραφικός φακός τούς απαθανάτισε σε μια πολύ ζεστή αγκαλιά.

Η τηλεοπτική σεζόν θα ξεκινήσει για τον Σάκη Τανιμανίδη με το δεύτερο κύκλο του ριάλιτι επιχειρηματικότητας «Dragons’ Den» και, σύμφωνα με πληροφορίες, θα συνεχιστεί στο δεύτερο μισό της σεζόν με ταξιδιωτική εκπομπή, η οποία θα περιλαμβάνει αποδράσεις στο εξωτερικό με συνοδοιπόρο τον Γιώργο Μαυρίδη. Ο Τανιμανίδης, έχοντας τη σύμφωνη γνώμη του Μαυρίδη, είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τον ΑΝΤ1 για την επιστροφή του «World Party», καθώς κατά πάσα πιθανότητα θα παραμείνει ίδιος και ο τίτλος της εκπομπής, αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, τα δικαιώματά του ανήκουν στον Σάκη Τανιμανίδη. Αυτή τη φορά στην τηλεοπτική παρέα δεν θα βρίσκεται ο Γιώργος Λέντζας.

media.gr



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ