2023-07-22 15:50:53
Φωτογραφία για Συμπόρευση ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΖΑΚΟΥ  με τον υποψήφιο Δήμαρχο, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ



Ευχαριστώ τον ΚΩΣΤΑ ΚΑΖΑΚΟ, από την Πεντάλοφο και τον καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει....

Ο αγαπητός μας φίλος Κώστας είναι αξιόλογος και δυναμικός επιχειρηματίας Κτηνοτρόφος και Αγρότης.

Συμβάλλει αποτελεσματικά, όπως και τόσοι άλλοι συνδημότες μας στην ανάπτυξη της αγροτικής μας οικονομίας, που είναι κύριος πυλώνας ανάπτυξης του τόπου μας.

Παράλληλα είναι δραστήριο μέλος της τοπικής κοινωνίας μας και ως Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Πενταλόφου, μαζί με άξιες και άξιους  συντοπίτες μέλη του Δ.Σ., προσφέρουν τα καλύτερα στη βελτίωση της ζωής στο χωριό τους.

Είναι τιμή για εμάς που ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση μας να είναι υποψήφιος μαζί μας και μαζί να κάνουμε τα καλύτερα που περιμένει ο τόπος μας.

 

ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου

 

Δραστηριοποιούμαι στον αγροτικό τομέα και ιδιαίτερα στο σημαντικό και δύσκολο τμήμα του πρωτογενούς τομέα που είναι η κτηνοτροφία.

Η χώρα μας είναι ελλειμματική σε ανάγκες κρέατος αιγοπροβάτων και βοοειδών με αποτέλεσμα να αναγκάζεται να εισάγει το 60-70% από ξένες χώρες.

Επομένως είναι ανάγκη να ενισχυθεί η κτηνοτροφία στο Δήμο μας με κάθε τρόπο, να δημιουργηθούν συνθήκες αξιοπρεπούς διαβίωσης των συνδημοτών μας, για να μείνουν τα παιδιά μας  στον τόπο τους  και να συμβάλλουν στην ανάπτυξη του.

Χρειάζονται όμως άνθρωποι ικανοί να ηγηθούν του Δήμου μας, να έχουν γνώση αυτών των θεμάτων, εμπειρία και δυναμικότητα  για να μπορούν να διεκδικήσουν όσα χρειάζεται ο τόπος μας.

Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ είναι γνωστός και ως Γεωπόνος και ως επιτυχημένος Δικηγόρος και γνωρίζω καλά πως είναι  δυναμικός άνθρωπος, με προσφορά στον τόπο και  αποφάσισα να συμπορευτώ μαζί του, ως υποψήφιος.

Είμαι σίγουρος ότι ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ με τις γνώσεις του και τις  ικανότητες του μπορεί να βοηθήσει αποτελεσματικά να αναπτυχθεί η κτηνοτροφική μας παραγωγή και με συνεργασία σεβασμό και αξιοπρέπεια  να ζωντανέψουν τα χωριά μας σε όλους τους τομείς.

 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΖΑΚΟΣ

Επαγγελματίας Αγρότης - Κτηνοτρόφος

Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

Δημοτικού Σχολείου Πενταλόφου

ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ