2023-07-23 12:00:04
Φωτογραφία για Αυλαία για τον Γιώργο Αυτιά! Το «ευχαριστώ», η αναφορά στο συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ και το νέο ραντεβού που έδωσε...
Η εκπομπή Καλημέρα, που παρουσιάζει ο Γιώργος Αυτιάς σήμερα έριξε αυλαία και ο γνωστός δημοσιογράφος θέλησε να πάρει λίγο χρόνο για να στείλει τις ευχαριστίες του σε όλους όσοι πορεύτηκαν μαζί του τη σεζόν που φτάνει στο τέλος της. 

Ο γνωστός δημοσιογράφος ο οποίος για ακόμα μία χρονιά κράτησε στον ΣΚΑΪ το τιμόνι της ενημέρωσης τα Σαββατοκύριακα σήμερα που ήταν η τελευταία του εκπομπή για τη σεζόν, θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσοι έχουν συμβάλλει στο δύσκολο έργο που καλείται να φέρει μία τέτοια εκπομπή εις πέρας μία ολόκληρη σεζόν, λέγοντας όμως συγχρόνως και ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους τηλεθεατές.

Εκείνους που προτίμησαν για την ενημέρωσή τους τον ΣΚΑΪ και τον Γιώργο Αυτιά ο οποίος τόνισε ότι η σεζόν έκλεισε με πολύ θετικό πρόσημο για τον ίδιο και την εκπομπή η οποία σημείωσε συνολικά πολύ υψηλά ποσοστά τηλεθέασης, πάνω από 20%.

Φυσικά ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρθηκε και στο συμβόλαιο που έχει με το κανάλι του Παλαιού Φαλήρου σχολιάζοντας σχετικά:


«Τελειώνει άλλη μια σεζόν, εγώ θα σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους εδώ στις κάμερες, τους τεχνικούς, την κυρία Βάχλα, την κυρία Τζίμα, τον Νίκο Λούρδα και φυσικά τη διοίκηση του σταθμού, τον Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης του ΣΚΑΪ, τον κύριο Χρήστο Παπαδρόσο... Χάρη στην υπομονή και τη βοήθεια όλων φτάσαμε ως εδώ. Πιστεύω στην ομάδα, στην ομάδα κανείς δεν είναι πρώτος και κανείς δεν είναι τελευταίος. Προχωράμε όλοι μαζί και ό,τι φέρει η ζωή» Ο Γιώργος Αυτιάς επίσης δεν παρέλειψε να ανανεώσει το ραντεβού του με τους τηλεθεατές, αποκαλύπτοντας πως για ακόμα μία φορά θα είναι αυτός που θα κάνει «ποδαρικό» στη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Όπως είπε, το κανάλι και ο ίδιος συμφώνησαν η επιστροφή του στα τηλεοπτικά πλατό να γίνει στις 19 Αυγούστου, νωρίτερα δηλαδή από όλες τις άλλες ενημερωτικές εκπομπές.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ