2023-07-25 08:03:54
Φωτογραφία για Μαριάννα Βαρδινογιάννη – Το τρυφερό «αντίο» από τη Σάσα Σταμάτη: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ τι έκανες για εμάς»

Με τον δικό της τρόπο θέλησε η Σάσα Σταμάτη να αποχαιρετήσει τη Μαριάννα Βαρδινογιάννη, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 80 ετών, το βράδυ της Δευτέρας. Έτσι, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η δημοσιογράφος δημοσίευσε μια εικόνα στην οποία και ποζάρει με χαμόγελο πλάι στην αείμνηστη πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO.

Στη λεζάντα της νέας της δημοσίευσης, η Σάσα Σταμάτη θέλησε να προδώσει πως συχνά έλεγε στην Μαριάννα Βαρδινογιάννη πως είναι ροκ και εκείνη γελούσε. «Σου έλεγα πάντα ότι είσαι ροκ και γελούσες. Λίγοι ήξεραν πόσο χιούμορ είχες. Με αγκάλιασες από την πρώτη στιγμή έτσι όπως ήμουν γιατί δεν ήσουν ποτέ δήθεν».

«Είσαι η μοναδική Ελληνίδα που έδωσες ΕΛΠΙΔΑ στα παιδιά. Ακόμη και αν δεν υπήρχες θα σε είχαμε εφεύρει. Σε περιμένει ο θρόνος σου στη γειτονιά των αγγέλων ! Καλό Παράδεισο. Σ ευχαριστούμε για όλα».

«Μαριαννούλα μου, ήσουν πάντα δίπλα μας. Έδινες ΕΛΠΙΔΑ σε όλα τα παιδιά. Ήσουν και θα είσαι αναντικατάστατη. Είχαμε σε λίγες μέρες ραντεβού για συνέντευξη με αφορμή την βράβευση σου για τα 25 χρόνια προσφοράς σου στην UNESCO. Δεν θα ξεχάσω ποτέ εγώ και η οικογένεια μου τι έκανες για εμάς. Σ’ αγαπώ για πάντα, καλό παράδεισο» έγραψε επίσης η Σάσα Σταμάτη για την Μαριάννα Βαρδινογιάννη, που έφυγε από την ζωή, σε ιστορία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.







Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ