2023-07-25 08:20:04
Φωτογραφία για Πληθώρα προσώπων συζητούν για την εκπομπή της Μαγγίρα. Δείτε ποια είναι...

Με αμείωτο ρυθμό, συνεχίζονται τα δοκιμαστικά για τη νέα εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα στον ΑΝΤ1. Από εδώ, από αυτή την στήλη διαβάσατε πρώτα για την Άννα Ζηρδέλη, τον Κωνσταντίνο Μίχο και την Γεωργία Καλτσή, ωστόσο υπάρχει  άλλη μια δεκάδα ονομάτων που πέρασαν δοκιμαστικό για δυο θέσεις στο πάνελ της Μπέττυς. Και λέω δυο, γιατί ποντάρω στο γεγονός ότι τα άλλα δυο, είναι ο Δημήτρης Μακαλιάς και ο Παναγιώτης Χατζηδάκης. Πάμε να τα δούμε;

Ποιοι πέρασαν δοκιμαστικό για τη νέα εκπομπή του ΑΝΤ1;

Σύμφωνα με πληροφορίες του youfly.com και του Αλέξανδρου Κατσαρίδη, ο ΑΝΤ1, η Μπέττυ Μαγγίρα και οι νέοι συνεργάτες της, δουλεύουν εντατικά προς την «κατασκευή» όχι απλά μιας infotainment εκπομπής, αλλά… ολόκληρης (πρωινής) ζώνης, του Σαββατοκύριακου. Σας είχα πει ότι έτσι όπως πάει το πράγμα, Αύγουστος θα μπει και ανακοινώσεις σε πολλά κανάλια δεν θα έχουμε λάβει. Η εκπομπή αυτή όμως φαίνεται να προχωρά πιο γρήγορα απ’ ότι περιμέναμε. Και μάλιστα, όπως μας «συνήθισε» με το 5Χ5, και εδώ ο ΑΝΤ1 έχει δει μια…ντουζίνα προσώπων για συμμετοχή στο νέο εγχείρημα της Μπέττυς Μαγγίρα. Και ιδού:

Τάσος Μπιμπισίδης, Σάββας Πίντζας, Άννα Ζηρδέλη, Φρίντα Καρακάση, Τζώρτζια Γεωργίου, Γεωργία Καλτσή, Θάνος Παπαχάμος, Κωνσταντίνος Μίχος, Ευθύμης Κάλφας, Γιάννης Γιαννούσης, Τζο Κουτσοκώστα.

Όπως καταλαβαίνετε -αυτόματα- από τα παραπάνω ονόματα, ο ΑΝΤ1 και η παρουσιάστρια ψάχνουν «νέο αίμα», και πολύ καλά κάνουν, να κάνει «blend» με το «παλιό» του «Πρωινιάτικα», και να βγει ένα ωραίο αποτέλεσμα. Μείνετε συντονισμένοι γιατί εικάζω πως μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα ολοκληρωθεί το «παζλ».



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ