2023-07-25 13:27:55
Φωτογραφία για Μαριάντα Πιερίδη – Απίστευτη αμηχανία στον αέρα με τον Τριαντάφυλλο: «Θέλουμε μία ολόκληρη εκπομπή να σου απαντήσω»

Η Βανέσα Αδαμοπούλου ήταν καλεσμένη στο Καλοκαίρι Yes το πρωί της Τρίτης και μίλησε για το νέο της τραγούδι με το οποίο ήθελε να απενοχοποιήσει τον χωρισμό της και το πως είναι οι σχέσεις της σήμερα με τον Ιωάννη Παπαζήση. Ενώ η συζήτηση ήταν σε εξέλιξη, μία παρέμβαση του Τριαντάφυλλου σε σχέση με τα ζευγάρια που χωρίζουν στη σύγχρονη εποχή, «πάγωσε» την Μαριάντα Πιερίδη και επικράτησε ένα άβολο κλίμα στο πλατό.

Τ.: Μήπως φταίει… Περίμενε ρε Μαριάντα. Μήπως φταίει η νέα γενιά; Εσένα ο μπαμπάς σου κι η μαμά σου γιατί είναι μαζί; Εγώ έχασα τον πατέρα μου, αλλά θα ήταν μαζί με τη μαμά μου. Ξέρω τον θείο μου και την θεία μου μαζί, παππούδες και γιαγιάδες. Μήπως φταίει η ζωή που προχωρά κι αλλάζει; Α αυτός είναι πιο ωραίος, α αυτός έχει αμάξι, α αυτός είναι λεφτάς.

Μ.Π.: Όχι, μιλάς για τελείως διαφορετικό τύπο γυναίκας. Όταν γίνεσαι μαμά, δεν τα βλέπεις αυτού του είδους τα ερεθίσματα.

Τ.: Μαριάντα! Είδα τον μπαμπά σου και τη μαμά σου πολύ ωραία.

Μ.Π.: Οι γονείς μου είναι πολύ αγαπημένο ζευγάρι.

Τ.: Γιατί οι παλιοί είναι έτσι κι οι σύγχρονοι πάντα χωρίζουν κι είναι διαφορετικοί; Τι έχετε πάθει και χωρίζετε όλοι εσείς;

Β.Α.: Μας την λέει ο Τριαντάφυλλος, έτσι;

Μ.Π.: Απίστευτο έτσι; Θέλουμε μία ολόκληρη εκπομπή και θα σου απαντούσα πραγματικά… Να το πω πιο με μία επικεφαλίδα; Οι γυναίκες είμαστε πιο ανεξάρτητες τώρα, δεν βασιζόμαστε σε κανένα. Στις εποχές εκείνες οι γυναίκες βασίζονταν επάνω στους άντρες τους… Η κάθε μάνα εκείνες τις εποχές τραβούσε τον δικό της γολγοθά.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ