2023-07-28 08:00:01
Φωτογραφία για Χάρης Ρώμας: «Στην περίπτωση της συζύγου μου δεν ήμουν αφοσιωμένος γιατί δεν γινόταν»

Ο Χάρης Ρώμας προχώρησε σε αποκαλύψεις σχετικά με τον γάμο, στον οποίο βρισκόταν. Ο γνωστός ηθοποιός παραδέχτηκε πως δεν ήταν αφοσιωμένος, ενώ εξήγησε πώς προέκυψε ο χωρισμός του.

Μιλώντας στην εκπομπή «Καλύτερα αργά», δήλωσε: «Στην περίπτωση της συζύγου μου δεν ήμουν αφοσιωμένος, γιατί δεν γινόταν. Συνειδητοποίησα ότι ήταν λάθος η σχέση. Δεν μπορούσα να ανταποκριθώ σε αυτόν τον έρωτα που εισέπραττα από εκείνη. Κι ήταν μεγάλος».

«Ήμουν όμως, πολύ δοτικός όπως σε όλες μας τις σχέσεις. Για αυτόν, όταν της είπα ότι θέλω να χωρίσουμε, δεν το φανταζόταν», πρόσθεσε.

Όπως εξήγησε, η ίδια δεν είχε καταλάβει ότι ο ηθοποιός θέλει να της πει να χωρίσουν. «Όταν της είπα ότι "αισθάνομαι εγκλωβισμένος και το εισπράττεις κι εσύ αυτό", μου είπε "δεν εισπράττω τίποτα, είμαι πολύ ευτυχισμένη και πέφτω από τα σύννεφα αυτή τη στιγμή"», περιγράφει.

Τέλος, συμπλήρωσε: «Ζούσαμε ευτυχισμένα και αρμονικά, πλην όμως, ότι υπήρχε μια δυσαρμονία μέσα μου κι έπρεπε να ακολουθήσω το μέσα μου για να μην είναι επιβλαβέστερο το μέλλον».

Ξεκαθάρισε μάλιστα, πως δεν πρόκειται να αποκαλύψει την ταυτότητά της. «Το τελευταίο άτομο που θα ήθελα να ενοχλήσουν σε αυτή τη ζωή είναι αυτή η κοπέλα», εξήγησε.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ