2023-12-05 08:30:02
Φωτογραφία για Χάρης Ρώμας: Ένα στέλεχος του καναλιού είπε στη Ράντου “Σε καίμε που σε βάζουμε σε σειρά του Ρώμα”



Στο “Break” του ΣΚΑΪ παραχώρησε συνέντευξη ο Χάρης Ρώμας το μεσημέρι της Κυριακής και αναφέρθηκε στην δύσκολία διαχείρισης της δημοσιότητας, αλλά και την Ελένη Ράντου και την συνεργασία τους στο “Κωσταντίνου και Ελένης”.



“Όταν έκανα το “Μεν και Δεν” και με σταμάταγαν στο δρόμο συνεχώς και είχα και επιτυχία, ερωτική και όλα αυτά, αισθανόμουν ότι μου ανήκουν τα πάντα. Ένιωθα ότι μου ανήκει ο κόσμος. Μέχρι που η Τζόυς Ευείδη μού λέει “Δεν έχεις πάρει χαμπάρι τι γίνεται και τι βρισίδι τρώμε;””.



“Όταν η Ελένη Ράντου έπαιξε στο “Κωνσταντίνου και Ελένης” ούτε η ίδια δεν πίστευε ότι θα γίνει τόσο μεγάλη επιτυχία, όπως και κανείς μας δεν το πίστευε. Την έπιασε το πρόσωπο που είχε μια ηγετική θέση τότε στο κανάλι και της είπε “τώρα, εδώ που τα λέμε, σε καίμε που σε βάζουμε στη σειρά του Χάρη Ρώμα για να έχουμε έναν αντίπαλο, κάτι να παίζει απέναντι στους Δυο ξένους. Στην πορεία, όμως, οι δυο σειρές αυτές έκαναν γύρω στο 40% η κάθε μια και μοιραζόταν όλο το τηλεοπτικό κοινό σε αυτά τα δύο προϊόντα”, είπε ο Χάρης Ρώμας.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ