2023-07-31 16:30:04
Φωτογραφία για Στα Σύνορα του STAR αλα Εγκληματα...
Με reunion σημαντικών κωμικών ηθοποιών και γυρίσματα στη συνοριακή γραμμή Ελλάδας και Αλβανίας έρχεται η νέα κωμική σειρά «Στα σύνορα» του Star. Σε κοινό πλατό θα βρεθούν μετά από αρκετά χρόνια η Υρώ Μανέ και ο Κώστας Κόκλας και, μάλιστα, θα υποδυθούν την πεθερά και τον γαμπρό.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους στη σειρά η Λίλα Μπακλέση υποδύεται την εγγονή της Υ. Μανέ και κόρη του Κ. Κόκλα και ο Νίκος Πουρσανίδης τον αστυνομικό που καταφθάνει στο ελληνικό χωριό κοντά στα σύνορα για να ξεσκεπάσει τις παράνομες δραστηριότητες. Σύμφωνα με πληροφορίες της Reallife, το καστ της νέας κωμικής σειράς του Star συμπληρώνουν ο Κώστας Αποστολάκης, ο Γιάννης Μποσταντζόγλου και ο Σπύρος Πούλης, ενώ θα μετάσχει και η Ελενα Ασημακοπούλου.

Τα γυρίσματα της σειράς που σκηνοθετεί ο Βασίλης Θωμόπουλος ξεκίνησαν πριν από λίγες ημέρες στην Αθήνα, ενώ σε επόμενη φάση θα πραγματοποιηθούν και εξωτερικά γυρίσματα και σε χωριό στα σύνορα Ελλάδας-Αλβανίας. Η υπόθεση της σειράς, που βασίζεται στο κροατικό φορμάτ «At the border», αφορά μια γιαγιά σε χωριό κοντά στα σύνορα που κάνει λαθρεμπόριο τσιγάρων και φιλοδοξεί να αφήσει στο… πόδι της την εγγονή της, η οποία, ωστόσο, ερωτεύεται τον αστυνομικό που τους κυνηγά.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ