2023-07-31 18:00:01
Φωτογραφία για Από τη Σκορδά και τον Λιάγκα με προορισμό την Καινούργιου...

Είναι γνωστό πως η πρώην αρχισυντάκτρια της Κατερίνας Καινούργιου, Κατερίνα Πόθα, αποχωρεί από την εκπομπή με νέο προορισμό, εκπομπή του OPEN. Ποιος λοιπόν, ή μάλλον ποιοι, παίρνουν την θέση της, στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, και πως σχετίζονται με τις εκπομπές της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα;

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ευφημία Δήμου, πρώην βοηθός αρχισυντάκτη (της Ελεάνας Τρυφίδου) στην εκπομπή “Πρωινό Μας” με την Φαίη Σκορδά, αναχωρεί από τον ΣΚΑΙ, και κατευθύνεται προς τον ALPHA και την Super Κατερίνα. Μάλιστα, όπως μαθαίνω θα έχει και αναβαθμισμένο ρόλο, καθώς θα αναλάβει την αρχισυνταξία της εκπομπής, από κοινού με τον Γιώργο Μιχαηλίδη, και υπο την σταθερή επίβλεψη βέβαια του Θέμη Μάλλη.

Εν συνεχεία τώρα, η Μίνα Τζανετάτου, δημοσιογράφος που είχε αναλάβει το μοντάζ και την επιμέλεια βίντεο στην εκπομπή “Το Πρωινό” με τον Γιώργο Λιάγκα, αναχωρεί με την σειρά της από τον ΑΝΤ1, επίσης για την εκπομπή Super Κατερίνα, με τον ρόλο της βοηθού αρχισυντάκτη των παραπάνω.

Η πρώτη θα αντικατασταθεί με προσθήκη στο πλευρό της Αγγελικής Γιαννακοπούλου, στη νέα εκπομπή της Φαίης, ενώ η δεύτερη θα καλυφθεί εσωτερικά. 

Πηγή: youfly.com



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ