2023-07-31 17:40:04
Φωτογραφία για Η Ιωάννα Μαλέσκου για το «Ελένη Μενεγάκη»: «Αποτυχημένη εκπομπή δεν έκανα ποτέ, ούτε παρουσιάστηκα ως κάποια άλλη»
Απρόσμενα σχόλια δέχτηκε η Ιωάννα Μαλέσκου σε μια ανάρτηση που έκανε στο Instagram, αναφερόμενη στον κύκλο των ανθρώπων που έχει στη ζωή της. Ένα από αυτά, κάνει αναφορά στην Ελένη Μενεγάκη -η παρουσιάστρια έχει δεχτεί πολλά σχόλια περί ομοιότητας- και στην εκπομπή που έκανε στον ΣΚΑΪ.

Πιο συγκεκριμένα, το σχόλιο γράφει: «Έκανες μια αποτυχημένη εκπομπή και μιλάς σαν να είσαι η Μενεγάκη». Άμεση ήταν η απάντηση που έδωσε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Αποτυχημένη εκπομπή, δεν έκανα ποτέ. Παρόλα αυτά, αν με είχατε παρακολουθήσει και δε σας άρεσα, είναι σεβαστό, αν δε σας άρεσα. Δε μίλησα ποτέ ούτε παρουσιάστηκα ως κάποια άλλη. Όποια και αν είναι αυτή η φιγούρα που θα φέρνατε ως μέτρο σύγκρισης ή ως επίκληση στην αυθεντία. Και ασφαλώς θα μιλώ και θα γράφω -ειδικά στον προσωπικό μου λογαριασμό- όπως με εκφράζει. Αν δε σας αρέσει ούτε η γραφή μου, αλήθεια γιατί ασχολείστε;  Σε κάθε περίπτωση, εκτιμητέος ο χρόνος σας. Όχι οι θέσεις σας.», έγραψε η Ιωάννα Μαλέσκου. 









Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ