2023-07-31 21:37:28
Φωτογραφία για Διευκρινήσεις Δήμου Αμφιλοχίας αναφορικά με δημοσιεύματα για τις εγκαταστάσεις της Παιδικής Εξοχής Μπούκας



Ο Δήμος Αμφιλοχίας, αναφορικά με πρόσφατα δημοσιεύματα που διακινήθηκαν στον ηλεκτρονικό τύπο σχετικά με τις εγκαταστάσεις της Παιδικής Εξοχής Μπούκας, από συνοδούς παιδιών με ειδικές ανάγκες που φιλοξενήθηκαν εκεί, διευκρινίζει τα εξής:....

 

1.      Η εικόνα που μεταφέρεται για τη λειτουργία της κατασκήνωσης δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, καθώς κατά τις 10 ημέρες που φιλοξενήθηκε η συγκεκριμένη ομάδα παιδιών, όπως και κατά τις προηγούμενες κατασκηνωτικές περιόδους που φιλοξενήθηκαν άλλες ομάδες παιδιών, δεν γνωστοποιήθηκαν στο Δήμο Αμφιλοχίας και το Διοικητικό Συμβούλιο της Παιδικής Εξοχής Μπούκας ανάλογα ζητήματα.

 

2.      Στο φωτογραφικό υλικό που παρατίθεται απεικονίζονται χώροι οι οποίοι είναι ανενεργοί εδώ και χρόνια και αποκλεισμένοι για τα φιλοξενούμενα παιδιά και σε καμία περίπτωση δεν είναι αυτοί οι χώροι ή αυτό το υλικό που χρησιμοποιούνται από τους κατασκηνωτές.

 

3.      Προτού αποδοθεί προς χρήση η κατασκήνωση, πραγματοποιήθηκαν από το προσωπικό του Δήμου όλες οι απαιτούμενες εργασίες καθαρισμού, απεντόμωσης και συντήρησης. Επιπλέον, καθ’ όλη τη διάρκεια της λειτουργίας της, τόσο το προσωπικό του Δήμου όσο και το επιπλέον προσωπικό που προσλήφθηκε για τις ανάγκες της λειτουργίας της, μεριμνούσε καθημερινά ώστε η κατασκήνωση να είναι καθαρή, λειτουργική και ασφαλής, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες των φιλοξενούμενων παιδιών.


ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ