2023-08-02 20:21:33
Φωτογραφία για ΕΡΤ: Πότε «ανοίγει» το Μουσικό Κουτί τη νέα τηλεοπτική σεζόν



Αναμφισβήτητα, το Μουσικό Κουτί της ΕΡΤ, με τους Νίκο Πορτοκάλογλου και Ρένα Μόρφη, είναι μια από τις καλύτερες εκπομπές της Δημόσιας Τηλεόρασης, με back2back επιτυχημένες χρονιές, και με καλεσμένους, εξαιρετικούς, από όλη κυριολεκτικά την μουσική σκηνή. Οι εκτελέσεις δε, οι επανεκτελέσεις και οι διασκευές που έχουμε παρακολουθήσει, έχουν ήδη αφήσει ιστορία. Ας αφήσουμε όμως την κριτική στην άκρη, και πάμε στα νέα.

Τα νέα επεισόδια της εκπομπής Μουσικό Κουτί και πότε αρχίζει ξανά

Μετά από τρεις τηλεοπτικές χρονιές, και για λόγους που προσωπικά μπορώ να αντιληφθώ πλήρως, δυστυχώς το Μουσικό Κουτί θα προβάλλεται λιγότερο από τη νέα σεζόν. Θα δούμε λοιπόν λιγότερα επεισόδια, περί τα 13-14 όπως μαθαίνω, τα οποία βέβαια θα έχουν τις δικές τους θεματικές και θα προβάλλονται (και) σε ειδικές περιστάσεις.

Η πρεμιέρα της εκπομπής θα αργήσει να έρθει. Σύμφωνα με ασφαλείς -όπως πάντα- πληροφορίες, το Μουσικό Κουτί θα ξεκινήσει ξανά στα τέλη Δεκεμβρίου ή ακόμα και αρχές Γενάρη. Εικάζω με εορταστικό επεισόδιο βέβαια. Στην παρουσίαση παραμένουν κανονικά ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη, ενώ θέλω να πιστεύω πως θα τους πλαισιώσει η ίδια μπάντα με τους ίδιους συνεργάτες. Ημέρα και ώρα προβολής, ίδια.

Τώρα, επειδή καλοκαιράκι είναι, κι επειδή όλο σας γράφω κάτι περίεργα ότι έρχονται τηλεοπτικά νέα και μείνετε συντονισμένοι κτλ κτλ, σήμερα θέλω να σας αφήσω με ένα βίντεο από το Μουσικό Κουτί, και μια πολύ ενδιαφέρουσα σύμπραξη και εκτέλεση. Καλή απόλαυση.

youfly.com



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ