2023-08-05 17:25:21
Φωτογραφία για Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το αφιέρωμα στον κορυφαίο Έλληνα τραγουδιστή Τάκη Καρναβά στην Κανδήλα.
Πηγή Facebook  Kostas Mpampouris

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το αφιέρωμα στον κορυφαίο Έλληνα τραγουδιστή Τάκη Καρναβά. Η εκδήλωση για μας ήταν το ελάχιστο που θα μπορούσαμε να κάνουμε προκειμένου να τιμήσουμε το έργο και την προσφορά του Τάκη Καρναβά στο Ελληνικό Δημοτικό τραγούδι.. Ευχαριστούμε πολύ όλους όσοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση καθώς και όσοι βοήθησαν να ολοκληρωθεί αυτή η προσπάθεια.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην κα Μαρία Αγγέλη, Δρ Κοινωνικής Λαογραφίας, για την εξαιρετική παρουσίαση.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στην καταπληκτική ορχήστρα από νέους καλλιτέχνες, τον Στάθη Πολύζο στο τραγούδι, τον Γρηγόρη Κραβαρίτη στο κλαρίνο, τον Ηλία Φελέκη στην κιθάρα και τον Δημήτρη Παπαπέτρου στα κρουστά, που με τις υπέροχες ερμηνείες τους θυμηθήκαμε οι παλαιότεροι και μάθανε οι νεότεροι για τη πορεία του Τάκη Καρναβά στο δημοτικό τραγούδι.

Ευχαριστώ το Δήμαρχο κ. Γιάννη Τριανταφυλλάκη για την εμπιστοσύνη του κι όλους τους Αντιδημάρχους της Δ.Ε. Αλυζίας για την βοήθειά τους.

Επίσης, θερμές ευχαριστίες στον Πατέρα Ευφρόσυνο για την παραχώρηση του αύλειου χώρου της εκκλησίας.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της Κοινότητας Κανδήλας κ. Στέλιο Σιδερά και τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου κ. Πέτρο Αποστολάκη, καθώς και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για τη βοήθειά τους.
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ