2023-08-06 08:43:49
Φωτογραφία για ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ  (ΘΕΟΔΩΡΟΣ Γ.  ΤΖΑΒΑΛΑΣ)
«Διαφωνώ με αυτά που λες αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμα να το λες» Η φράση αυτή αποδίδετε στον Γάλλο φιλόσοφο ΒΟΛΤΑΙΡΟ , και περικλείει όλες τις έννοιες της Δημοκρατίας ,της ελευθερίας του λόγου ,της ελεύθερης έκφρασης και της ελεύθερης διακίνησης των ιδεών.. Έκανα αυτή την μικρή εισαγωγή γιατί θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους διαχειριστές του μπλογκ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΙΟΥΖ οι οποίοι χωρίς να με γνωρίζουν προσωπικά ,δημοσίευσαν το άρθρο μου με τίτλο «ΚΑΤΟΥΝΑ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ» χωρίς λογοκρισία και χωρία όρους και προϋποθέσεις.

Ιδιαίτερα να ευχαριστήσω και τον κ. Κώστα Τριαντακωνσταντή που προώθησε το άρθρο μου στο παραπάνω μπλογκ για δημοσίευση.

Επίσης να εκθειάσω την συμπεριφορά του Δημάρχου κ. Γιώργου Αποστολάκη ο οποίος παρότι μόλις είχε αναρτηθεί το παραπάνω άρθρο μου που του ασκούσε κριτική για το έργο του δεν δίστασε να με χαιρετήσει δημόσια δείχνοντας έτσι έναν άνθρωπο που μπορεί να διαχωρίζει ότι η κριτική που του ασκήθηκε οφείλετε στην ενασχόλησή του με τα κοινά και ιδιαίτερα με την ιδιότητά του Δημάρχου και όχι σε προσωπικές μας διαφορές . Αποδεικνύοντας έτσι ότι παλιές νοοτροπίες και φασίζουσες συμπεριφορές δεν έχουν θέση στον σύγχρονο κόσμο.

ΘΕΟΔΩΡΟΣ Γ. ΤΖΑΒΑΛΑΣ

Πρώην ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ

Της ATTICA BANK.
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ