2023-08-06 10:40:02
Φωτογραφία για Δήμητρα Βήττα: Η συνεργασία με τον Μανουσάκη, ο Όρκος ΙΙ, και η νέα πρόκληση στον δεύτερο κύκλο
Η Δήμητρα Βήττα ανήκει στη γενιά των νέων ηθοποιών που κάνει σταθερά επαγγελματικά βήματα, έχοντας ταυτόχρονα συνεχή εξέλιξη σε υποκριτικό επίπεδο.

Τη σεζόν που μας πέρασε την είδαμε στη δραματική σειρά «Όρκος II» στην EPT 1 και θα συνεχίσουμε να τη βλέπουμε στον δεύτερο κύκλο της, στον ρόλο της Λένας, μιας νεαρής γιατρού που έχει θέσει υψηλούς στόχους.

Όσα αποκάλυψε η Δήμητρα Βήττα:

Ύστερα από το «Κόκκινο ποτάμι» του Μανούσου Μανουσάκη, είχατε αγωνία για το ποιο θα είναι το επόμενο τηλεοπτικό σας βήμα;

«Μετά από αυτή την πολύ ωραία δουλειά συμμετείχα στη "Στοργή” σε σκηνοθεσία του Χρίστου Γεωργίου. μια επίσης πολύ καλή παραγωγή και η συνεργασία αυτή έφερε και την επόμενη στον “Όρκο II".

Οπότε το ένα με οδήγησε στο άλλο και είμαι πολύ χαρούμενη γι' αυτό».

Πώς ήταν η συνεργασία σας με τον κ. Μανουσάκη και ποιες δυσκολίες είχε μια σειρά εποχής αξιώσεων;


«Τολμώ να τη χαρακτηρίσω ιδανική. Είναι σαν να έχει βρει τη χρυσή τομή μεταξύ της ελευθερίας που χρειάζεται ένας ηθοποιός για να αναπνεύσει και του ζητούμενου του σκηνοθέτη. Τις δυσκολίες που αναφέρατε, κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν άλλα πόστα όπως το ενδυματολογικό και το σκηνογραφικό. Ο ηθοποιός έχει να ενσαρκώσει έναν άνθρωπο που ζει, αναπνέει κι αισθάνεται το ίδιο σε οποιαδήποτε

εποχή κι αν ζει».

Τώρα στον «Όρκο II» ποια ήταν η νέα πρόκληση;

«Κάθε νέος ρόλος είμαι και μια νέα πρόκληση. Έχεις λοιπόν να σκεφτείς τα πάντα γύρω από τον χαρακτήρα που θα υποδυθείς και περιμένεις να δεις τι σου επιφυλάσσουν τα σενάρια που δεν έχεις ακόμα στα χέρια σου. Αυτό σημαίνει πως πιθανώς θα γίνει μια μικρή-ανατροπή του σχεδίου σου. οπότε πρέπει να αναθεωρήσεις κάπως τα πράγματα υπό τις ανάλογες οδηγίες».

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ