2023-08-06 13:40:05
Φωτογραφία για Η υπόθεση της influencer που συγκλονίζει: Μητέρα και κόρη σκότωσαν τον εραστή της πρώτης
Η υπόθεση αυτή θα μπορούσε να είναι ένα καλογραμμένο σενάριο του Χόλιγουντ. Περιέχει σεξ, απιστία, ένα έγκλημα που θα φάνταζε «τέλειο». Μέσα σε όλα είναι και μια Βρετανίδα, πακιστανικής καταγωγής, influencer του TikTok η οποία μαζί με τη μητέρα της σκότωσαν τον εραστή της δεύτερης, όταν εκείνος απείλησε ότι θα βγάλει ντοκουμέντα για την παράνομη σχέση τους. Αποφάσισαν να του κλείσουν για πάντα το στόμα, φοβούμενες την κατακραυγή αλλά και τον κίνδυνο να «χαλάσει» την δημόσια εικόνα τους. Τελικά, οδηγούνται στην φυλακή με βαριές κατηγορίες όπως την δολοφονία δύο νεαρών αντρών.

Η 46χρονη Ansreen Bukhari διατηρούσε παράνομο δεσμό με τον 21χρονο Saqib Hussain, ούσα παντρεμένη και μητέρα παιδιών. Η κόρη της, διέθετε έναν ικανό αριθμό ακολούθων στο Tiktok που την βάζει στον βάθρο των influencer, δηλαδή των ανθρώπων που έχουν μεγάλη προβολή και επιρροή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι δύο γυναίκες σχεδίασαν τον τέλειο φόνο για τον εραστή της μητέρας της αλλά και έναν φίλο του. Ο 21χρονος, απειλούσε να δώσει στην δημοσιότητα ηχητικά ντοκουμέντα από την φλογερή σχέση που διατηρούσε με τη 46χρονη. Οι δύο γυναίκες ήταν αποφασισμένες να μην το επιτρέψουν και έτσι του έστησαν παγίδα. Τον Φεβρουάριο του '22 κάλεσαν σε συνάντηση τον νεαρό άνδρα. Εκείνος πίστευε ότι θα του επιστρέψουν χρήματα που του πήρε η μητέρα κατά την διάρκεια της σχέσης του που φτάνουν περίπου τις 3000 λίρες. Όμως τελικά, οι δύο γυναίκες μαζί με δύο συνεργούς τον καταδίωξαν με αποτέλεσμα εκείνος να εμπλακεί σε ένα δυστύχημα και να σκοτωθεί ακαριαία.

Είχε προλάβει όμως να καλέσει την άμεση δράση και να ενημερώσει ότι τον κυνηγούν.«Με ακολουθούν παιδιά, έχουν κουκούλες... προσπαθούν να με βγάλουν από το δρόμο. Προσπαθούν να με σκοτώσουν, θα πεθάνω... παρακαλώ, απλά χρειάζομαι βοήθεια. Χτυπάνε το πίσω μέρος του αυτοκινήτου, πολύ γρήγορα... σε παρακαλώ, σε παρακαλώ. Θα πεθάνω» ακούγεται να λέει. Πριν τερματιστεί απότομα η κλήση ακούγεται μία κραυγή. Ο 21χρονος μαζί με τον φιλο του σκοτώνονται. Σύμφωνα με το δικαστήριο, το αυτοκίνητο του 21χρονου Hashim Ijazuddin, φίλου του εραστή, κόπηκε στα δύο και έπιασε φωτιά αφού χτύπησε πάνω σε δέντρο, τα ξημερώματα της 11ης Φεβρουαρίου 2022.

«Ήταν μια σκληρή και εν ψυχρώ επίθεση που στοίχισε τη ζωή σε δύο άνδρες. Αφού έστησαν παγίδα στους Hussain και Ijazuddin, τους κυνήγησαν με μεγάλη ταχύτητα και στη συνέχεια έβγαλαν το αυτοκίνητό τους από το δρόμο, κανένας από τους κατηγορούμενους δεν έκανε καμία προσπάθεια να βοηθήσει τα θύματα ή να ζητήσει βοήθεια. Αντίθετα, έφυγαν» είπε ο αστυνόμος Mark Parish. Οι ένορκοι έκριναν επίσης τους κατηγορούμενους Rekhan Karwan και Raees Jamal ένοχους για τη δολοφονία των ανδρών. Τρία ακόμα άτομα απαλλάχθηκαν από την κατηγορία της δολοφονίας, αλλά καταδικάστηκαν για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Ο πέλεκυς της δικαιοσύνης θα πέσει βαρύς πάνω στις δύο γυναίκες, οι οποίες ξέσπασαν σε κλάματα κατά την ακρόαση του δικαστηρίου. Η ποινή που θα εκτίσουν θα ανακοινωθεί στις αρχές του Σεπτεμβρίου. Η 46χρονη Ansreen Bukhari και η influncer κόρη της Mahek Bukhari καταδικάστηκαν μετά από 28 ώρες συνεδρίασης του δικαστηρίου. Η influencer του TikTok και η μητέρα της ξέσπασαν σε κλάματα κατά την ανάγνωση της απόφασης.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ