2023-08-09 13:35:09
Φωτογραφία για BO: «Φοβάμαι την τραπ μουσική - Η εμπειρία μου στο J2US ήταν ... »
Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλοκαίρι #YES» βρέθηκε ο ΒΟ και αναφέρθηκε τόσο στο J2US όσο και την έκθεση που πήρε η σχέση του με την Καρολίνα Καλύβα.

Ο τραγουδιστής και πρώην παίκτης του Survivor, αναφέρθηκε και στη συνεργασία που είχε με τον Νότη Σφακιανάκη αποκαλύπτοντας ότι δεν έχει κάποια επαφή μαζί του.

«Ο Νότης όσο δύσκολος και περίεργος, απέναντί μου ήταν άψογος και ένας καλλιτέχνης που δεν πιάνεται. Δεν έχω καμία επαφή μαζί του. Έχουμε προσπαθήσει να τον βρούμε αλλά δεν ξέρει κανείς πού βρίσκεται.

Δεν μπορώ να μπω στην τραπ. Φοβάμαι! Θα μπορούσα, έχω πολλούς φίλους που είναι σε αυτό το είδος αλλά δεν με αντιπροσωπεύει ούτε στους στίχους ούτε στο ύφος. Η μουσική έχει τη δύναμη να κάνει πολλά πράγματα, μια μαγεία. Αυτό που πρέπει να κάνουν οι συνθέτες και οι καλλιτέχνες να το εκμεταλλευτούν προς το καλύτερο.

Χρησιμοποιώ πολύ ελληνικές μελωδίες, εύκολο στίχο, γνώριμο και να έχει κάτι θετικό».


«Είναι αρκετές δύσκολες στιγμές μου που έχω γράψει. Είμαστε οι ζωές μας, είμαστε οι πράξεις μου».

Η σχέση του με την Καρολίνα και η έκθεση που πήρε

«Είμαι ελεύθερος αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να γράψω κάτι ερωτεύσιμο. Το διαχειρίστηκα όπως θα το διαχειριζόμουν και εκτός τηλεόρασης (τη σχέση με την Καρολίνα). Νομίζω οτιδήποτε μας συμβαίνει καλό είναι να το αντιμετωπίσουμε όπως θα το κάναμε και χωρίς κάμερες. Το καλό είναι ότι θυμήθηκαν ξανά τι άνθρωπος είμαι. Εκτέθηκα και με ξαναθυμήθηκαν και κατάλαβαν κάποια πράγματα. Δεν είμαι Θεός για να συγχωρέσω αλλά δεν έχω κρατήσει κάποια κακία. Δεν θα το κάνω τραγούδι όλο αυτό που συνέβη».

J2US

«Η εμπειρία μου στο J2US ήταν φοβερή. Είναι μια τρομερή παραγωγή, κάναμε πράγματα που δεν ήξερε ο κόσμος ότι μπορούμε να κάνουμε. Είχε πολλή πλάκα γιατί είχα και μια καταπληκτική τραγουδίστρια. Ντάξει γράφει και στίχους καμιά φορά. Κάναμε πράγματα που ήταν λίγο κόντρα στην εικόνα.

Με την Εύη είχαμε πει εξαρχής να μην το πάρουμε στα σοβαρά και να διασκεδάσουμε. Και να νιώσουμε ότι αδικηθήκαμε από τους κριτές, να μην το πάρουμε στα σοβαρά».

Survivor

«Το 2017 ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία που δεν είχα κάνει ούτε κάμπινγκ. Έμαθα πολλά πράγματα, ξαναθυμήθηκα πράγματα. Μου άλλαξε τη ζωή! Πολλή δουλειά, πολλή αγάπη από τον κόσμο. Διαφορά στην εικόνα! Μου έκανε πολύ καλό πάντως.

Θα το συζητούσα να ξαναπάω. Αν μου έρθει μια πρόταση πάντα τη συζητάω. Δεν είμαι αρνητικός αλλά ανάλογα! Θα έμπαινα στη διαδικασία να το σκεφτώ για το All Star. Μου έκανε καλό σαν παιχνίδι σε αρκετούς τομείς. Θα με φόβιζε να πω το “ναι” για την υγεία, λόγω τραυματισμών, λόγω ηλικίας».

Η υποψηφιότητά του στις αυτοδιοικητικές εκλογές

«Μου ζήτησαν να κάνω μια συναυλία στην Ηλιούπολη όσο ήμουν ακόμη στο J2US. Έγινε πανικός, πολύς κόσμος. Και πήρε ο Δήμαρχος τόση αγάπη που είπε ας τον κρατήσω κοντά μου. Κάναμε μια κουβέντα. Δεν θα μπλέξω στην πολιτική αλλά θα βοηθήσω τον τόπο με κάποια πολιτιστικά».

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ