2023-08-09 19:49:17
Φωτογραφία για Χαλκιόπουλο και Εμπεσός «έδειξαν» Τορουνίδη – Πλήθος κόσμου και συγκίνηση στις συγκεντρώσεις

 



ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ ΣΑΚΗ ΤΟΡΟΥΝΙΔΗ



Χαλκιόπουλο και Εμπεσός «έδειξαν» Τορουνίδη – Πλήθος κόσμου και συγκίνηση στις συγκεντρώσεις Ο υποψήφιος δήμαρχος Αμφιλοχίας και επικεφαλής του Συνδυασμού «Δήμος για Όλους» Σάκης Τορουνίδης παράλληλα με τις προσθήκες υποψηφίων Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων, πραγματοποιεί και τις κατά τόπους συγκεντρώσεις του, στις οποίες δίνει το «παρών» πλήθος κόσμου.

Έτσι, λοιπόν, τις προηγούμενες μέρες ο Σάκης Τορουνίδης μίλησε στους συνδημότες του σε Χαλκιόπουλο και Εμπεσό, στη Δημοτική Ενότητα Ινάχου.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αμφιλοχίας έκανε λόγο για «συγκινητικές συγκεντρώσεις», που συνοδεύτηκαν από «εποικοδομητικές συζητήσεις για την περιοχή, τις ανάγκες και τις δυνατότητες των ανθρώπων της», με τον Σάκη Τορουνίδη να ανταλλάσσει απόψεις με τους πολίτες και να παρουσιάζει τις θέσεις της παράταξής του «Δήμος για Όλους».

«Γιατί η δική μας παράταξη αγκαλιάζει κάθε γωνιά του Δήμου Αμφιλοχίας, δεν αφήνει κανέναν πίσω!», είπε εμφατικά ο Σάκης Τορουνίδης, που ευχαρίστησε θερμά τους πολίτες του Χαλκιόπουλου και του Εμπεσού «για τη ζεστασιά τους και το χρόνο που αφιέρωσαν», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος.
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ