2023-08-11 11:30:06
Φωτογραφία για Barbie: Φρενίτιδα με την ταινία - Ο κόσμος θέλει να...
Διαστάσεις κοινωνικού φαινομένου αρχίζει να λαμβάνει η «Barbie», με τη δημοφιλή ταινία να έχει σπάσει ρεκόρ στο box office. Το φιλμ με τη Μάργκοτ Ρόμπι και τον Ράιαν Γκόσλινγκ, εκτός από τις μαζικές πωλήσεις εισιτηρίων, έχει ασκήσει μεγάλη επιρροή και σε όσους την παρακολούθησαν και όχι μόνο.

Όπως μεταφέρει το IGN, ένα από τα πιο γνωστά sites με ονομασίες, το «Nameberry» ανέφερε ότι οι αναζητήσεις για το όνομα Barbie (είναι συντομογραφία του ονόματος Barbara) έχουν αυξηθεί από τότε που κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της ταινίας κατά 603%. Το ίδιο και με τη λέξη Ken, που έχει επίσης αυξηθεί στις αναζητήσεις και είναι πάνω 293%.

Το όνομα Barbie αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην θέση 1896 με τα πιο δημοφιλή ονόματα κοριτσιών παγκοσμίως, ενώ το Ken-Kenneth στην 113.

Το ίδιο συμβαίνει και με το δημοφιλές site για ονομασίες μωρών, «BabyNames». Υπεύθυνος του ιστότοπου είπε στο TMZ, ότι έχει παρατηρηθεί αύξηση 300% στην αναζήτηση για την «Barbie» από τον Ιούλιο. Ο «Ken» έχει επίσης εκτοξευθεί, με τις αναζητήσεις να αυξάνονται κατά 200%.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ