2024-02-27 12:05:04
Φωτογραφία για Επιστρέφει ο “Όμορφος κόσμος” ; - Που θα το δούμε;
Οι συζητήσεις ανάμεσα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στον ANT1 φαίνεται ότι έχουν ολοκληρωθεί και ο παρουσιαστής θα βρεθεί την επόμενη σεζόν και με τρίτη εκπομπή.

Ανανεώνεται έως το 2027 το συμβόλαιο του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ANT1 και ήδη σύμφωνα με την Real Life, έχει διαμορφωθεί το πλαίσιο συνεργασίας τους.

Ασφαλώς συνεχίζεται το «The 2night Show», το οποίο μάλιστα σημειώνει ανοδική πορεία στα νούμερα τηλεθέασης, αλλά και το «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος», ενώ τη νέα σεζόν εκπληρώνεται μια επιθυμία του Γρηγόρη Αρναούτογλου και επιστρέφει μετά από 11 χρόνια η εκπομπή «Όμορφος Κόσμος».

Η ταξιδιωτική εκπομπή «Όμορφος Κόσμος» ξεκίνησε το 2002 στο MEGA και μετά από ένα διάλειμμα επέστρεψε το 2012-2013. Στην εκπομπή αυτή ο παρουσιαστής γύριζε όλη την Ελλάδα και συναντούσε απλούς ντόπιους ανθρώπους.

Τα γυρίσματα της εκπομπής «Όμορφος κόσμος» θα πραγματοποιηθούν το καλοκαίρι και η εκπομπή με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στον ANT1 τον Οκτώβριο. Η εκπομπή θα προβάλλεται τα Σαββατοκύριακα, ενώ ο πρώτος κύκλος θα περιλαμβάνει οκτώ επεισόδια.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ