2023-08-11 15:00:01
Φωτογραφία για Ρομπ Λόου: «Η συμμετοχή μου στο West Thing ήταν εντελώς ανθυγιεινή»
Ο Ρομπ Λόου είπε σε ένα πρόσφατο επεισόδιο του podcast «Podcrushed» (μέσω του Entertainment Weekly) ότι η αποχώρησή του από τη σειρά «The West Thing» μετά από τέσσερις σεζόν ήταν «το καλύτερο πράγμα» που έκανε ποτέ καθώς η συμμετοχή του στη σειρά είχε γίνει πλέον «σούπερ ανθυγιεινή». Ο Λόου πρωταγωνίστησε ως διευθυντής επικοινωνίας του Λευκού Οίκου, Σαμ Σίμπορν, στο διάσημο δράμα του Άαρον Σόρκιν του NBC, όμως τότε γράφτηκε ότι στην 4η σεζόν είχε διαφωνίες με την παραγωγή για το ύψος της αμοιβής του. Στο podcast ο ηθοποιός είπε ότι ένιωθε «υποτιμημένος» όσο καιρό έπαιζε στη σειρά.

«Όποτε μιλάω με ηθοποιούς που παραπονιούνται για, ξέρετε, τις σχέσεις τους στα έργα που συμμετέχουν, σκέφτομαι ότι αυτό συμβαίνει σε οποιοδήποτε χώρο εργασίας», είπε ο Λόου. «Θα μπορούσατε να βρίσκεστε σε ένα περιβάλλον όπου οι άνθρωποι σας χρησιμοποιούν σαν σάκο του μποξ, θέλουν να σας δουν να αποτυγχάνετε, δεν σας εκτιμούν, ό,τι κι αν είναι αυτό».


«Όποτε μοιράζομαι τις ιστορίες μου, οι άνθρωποι λένε "δεν θα πω ποτέ ξανά τις δικές μου ιστορίες"», συνέχισε ο Λόου. «Θα σου έκαναν τα μαλλιά να σηκωθούν, και υπάρχουν μερικά από αυτά που έγραψα. Μοιράστηκα μερικά από αυτά στο βιβλίο μου, αλλά σκόπιμα δεν μοιράστηκα τα άλλα μισά, γιατί θα έκανε τους εμπλεκόμενους να φαίνονται τόσο άσχημοι που δεν ήθελα να τους το κάνω. Δεν είχα καλή εμπειρία».

Ο Λόου δεν μοιράστηκε λεπτομέρειες σχετικά με το τι συνέβη κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του στο «The West Wing». Όταν έφυγε από την εκπομπή στην 4η σεζόν, είπε τότε ότι είχε γίνει «ολοένα και πιο ξεκάθαρο, για αρκετό καιρό, ότι δεν υπήρχε πλέον χώρος για τον Σαμ Σίμπορν». Ο ηθοποιός επανέλαβε τον ρόλο για δύο επεισόδια κατά τη διάρκεια της τελευταίας σεζόν του «The West Wing» το 2006 και ξανά το 2020 σε μια ειδική επανένωση για το HBO.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ