2023-08-11 17:31:12
Φωτογραφία για Ανακοίνωση - πρόσκληση προς ενδιαφερόμενους για έκθεση εικαστικών δημιουργιών στο Πνευματικό Κέντρο Μύτικα.



 Ημερομηνία, 11.08.2023

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ

Ν.Π.Δ.Δ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ

ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

Τηλ.: 2646 041204, 2646360644

e-mail: [email protected]

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

Το Νομικό μας Πρόσωπο σε συνεργασία με την Κοινότητα Μύτικα, προτίθεται να διοργανώσει καλοκαιρινή έκθεση νέων χειροτεχνών - καλλιτεχνών στο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΥΤΙΚΑ....

 κατά την καλοκαιρινή περίοδο, την τρίτη εβδομάδα του Αυγούστου ως τέλος Αυγούστου. Για το λόγο αυτό προσκαλεί όσους συμπολίτες μας επιθυμούν να συμμετέχουν, να επικοινωνήσουν έως 13/8 με το 6936765007, για να κανονίσουν τις λεπτομέρειες τοποθέτησης των δημιουργιών στο χώρο καθώς και τα ωράρια της έκθεσης και της παρουσίας κάθε δημιουργού στην έκθεση.

Τα θέματα των ντόπιων καλλιτεχνών που θα συμμετάσχουν στην έκθεση είναι τα παρακάτω: πρωτότυπες δημιουργίες – κεντήματα, ζωγραφική – αγιογραφία και κατασκευές, φωτογραφία, εικαστικό και καλλιτεχνικό κόσμημα, χειροποίητες εικόνες σε ξύλο, χειροποίητο κόσμημα, κεραμική, ντεκουπάζ, καλλιτεχνική ανακύκλωση, είδη δώρων κ.ά.

Σκοπός του Νομικού μας Προσώπου είναι η ανάδειξη των τοπικών εικαστικών δημιουργών, η γνωριμία του έργου τους με τους πολυάριθμους επισκέπτες του καλοκαιρού, αλλά και με τους ντόπιους συνδημότες μας, η προώθηση της πολιτιστικής δραστηριότητας που συντελείται εντός του Δήμου μας, καθώς και να μυήσει τους νέους στις εικαστικές τέχνες και δημιουργίες.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

ΜΠΑΜΠΟΥΡΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

 

ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ