2023-08-12 10:27:02
Φωτογραφία για Δήμος Τάγκας: Άλλο ένα αναγκαίο έργο ολοκληρώθηκε στο Αγράμπελο.

 



Πηγή Facebook Τάγκας Δημήτρης

Άλλο ένα αναγκαίο έργο ολοκληρώθηκε στο Αγράμπελο.

Ο Θοδωρής (μικρός), η Εμμανουέλλα, η Μικαέλλα, η Κωνσταντίνα, η Ιωάννα, ο Ξενοφών, η Ελευθερία η Χρυσαλία, ο Ορέστης, ο Λάμπρος, ο Αντώνης, η Γιάννα, ο Θοδωρής, (μεγάλος), η Δανάη, η Ειρήνη, η Αμέλεια, ο Γιάννης, ο Δημήτρης Π, η Σαβίνα, ο Πέτρος, η Βασιλική, ο Κωνσταντίνος, η Κωστούλα, ο Δημήτρης Ν, ο Αλέξανδρος, ο Δημητράκης και άλλα τόσα παιδάκια, που δεν έχουν έρθει ακόμη στο χωριό μας, ανυπομονούσαν και υπομονετικά περίμεναν το έργο να υλοποιηθεί.....

Ο Θοδωρής σαν πιο μικρός, αλλά και πιο ανυπόμονος μόλις αντιλήφθηκε τον ερχομό του συνεργείου πήρε καρέκλα και επίβλεπε την εγκατάσταση. Κάθε δέκα λεπτά επί δύο ώρες ρωτούσε! Μάστορα τελείωσες; Θέλω να κάνω κούνια .

Στο τέλος εφόσον πήρε το παράγγελμα ξεκίνα, του εγκαταστάτη, με ένα σάλτο που θύμισε «Μίλτο Τεντόγλου»  βρέθηκε μέσα στην παιδική χαρά και εγκαινίασε τα όργανα όλα.

Η ανυπομονησία και η χαρά του Θοδωρή, αλλά και των άλλων παιδιών, τα χαρούμενα αγγελικά πρόσωπα τους, μας κάνουν να συνεχίζουμε τον αγώνα μας για ένα καλύτερο Αγράμπελο.

Ευχαριστούμε την Αρχιτέκτονα Μηχανικό του Δήμου Ξηρομέρου Κυρία Βιβή Ζαβογιάννη για την ταχύτητα υλοποίησης του έργου.

Συνεχίζουμε…


ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Γιορτή σαρδέλας στον Μύτικα.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Γιορτή σαρδέλας στον Μύτικα.
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ