2023-08-12 10:30:04
Φωτογραφία για Αυτός είναι ο γνωστός ηθοποιός που θα βρεθεί στο πλευρό του Νίκου Χαρδαλιά για τις αυτοδιοικητικές εκλογέ
Αφού ο Γιώργος Πατούλης αποσύρθηκε από τη «μάχη για την Περιφέρεια», στη θέση του βρίσκεται πλέον, ο Νίκος Χαρδαλιάς, με τον ηθοποιό να του δείχνει την υποστήριξή του.

Καθώς ο Κώστας Σόμμερ είχε δείξει εξ' αρχής τις προθέσεις του και συντάχθηκε στο πλευρό του Γιώργου Πατούλη για να συμβάλλει στον Νότιο τομέα της Περιφέρειας Αττικής, η απόφασή του δεν επηρεάστηκε μετά την αποχώρησή του και την αντικατάστασή του από τον Κώστα Χαρδαλιά.

Σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Κώστας Σόμμερ ανέβασε μια φωτογραφία μαζί του κι έγραψε στη λεζάντα: «Απέδειξε στα δύσκολα ότι ξέρει τον τρόπο να πετυχαίνει τους στόχους του για το κοινό καλό. Με τον Νίκο Χαρδαλιά η Αττική μπορεί να πάει μόνο μπροστά. Κι εγώ θα είμαι συνοδοιπόρος του στη διαδρομή αυτή. Καλό μας αγώνα».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε μια φράση του Ντίτριχ Μπονχέφερ. «Η δράση δεν πηγάζει από τη σκέψη, αλλά από την ετοιμότητα για ανάληψη ευθύνης», έκλεισε την ανάρτησή του.

Δείτε τη δημοσίευσή του:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Kostas Sommer (@kostas_sommer)



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ