2023-08-13 15:15:03
Φωτογραφία για Οι αλλαγές στο κεντρικό δελτίο της ΕΡΤ



Προς ολοταχώς για τις αλλαγές στο κεντρικό δελτίο οδεύει η ΕΡΤ. Το πρώτο μεγάλο δελτίο γενικότερα στην ελληνική τηλεόραση θα είναι στον αέρα στις 18.00 γεγονός που όπως σας έχω αναφέρει σηματοδοτεί και μια σειρά από άλλες αλλαγές τόσο στο πρόγραμμα της δημόσιας τηλεόρασης όσο και στο ίδιο το δελτίο και την θεματολογία του.



Πέρα από την ώρα προβολής του δελτίου και την μεταφορά αυτού στις 15.00 στην ΕRTNEWS θα αλλάξουν και τα σκηνικά τα οποία ετοιμάζονται για να είναι όλα έτοιμα στις 28 Αυγούστου οπότε και αναμένεται η πρεμιέρα του καλώς εχόντων των πραγμάτων.



Την ίδια μάλιστα μέρα αναμένεται να ξεκινήσει και αυτό του ΣΚΑΪ με την Σία Κοσιώνη αλλά και η πρεμιέρα της Εύας Αντωνοπούλου στο OPEN.



Σαρωτικές αλλαγές στο πρόγραμμα της ΕΡΤ1 με τη νέα σεζόν;

Αλλαγές όμως θα υπάρξουν και στην θεματολογία του δελτίου καθώς σύμφωνα με τον τελευταίο προγραμματισμό θα είναι πολύς μεγαλύτερης διάρκειας περίπου 75 λεπτών και από πλευράς θεμάτων θα δίνει βάση στα πιο λαϊκά ενώ το κύριο θέμα της ημέρας θα ανοίγεται περεταίρω με συνέντευξη από τον άνκορμαν, Γιώργο Κουβαρά.



Γράφει η Τίνα Μεσαροπουλου (youfly.com)



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ