2023-08-14 09:00:07
Φωτογραφία για Ο Γιάννης Λάτσιος στην ΕΡΤ;

Βαριά εκτεθειμένη η Κυβέρνηση μετά και τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή 29 ετών φίλου της ΑΕΚ κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στη Νέα Φιλαδέλφεια Για πρώτη φορά και η Κοινή Γνώμη και οι επιχειρηματίες τα επικρίνουν σφοδρότατα την Κυβέρνηση.

Και όπως φαίνεται, προς το παρόν δεν αρκούν οι λύσεις πυροσβεστικού τύπου. To περίφημο ροτέισον του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει επιφέρει τα αντίθετα αποτελέσματα. Και επειδή ετοιμάζονται να κάνουν και άλλα πειράματα, η κατάσταση αρχίζει να θυμίζει την περίοδο 2009-10.

Με αυτά τα δεδομένα διαβάζουμε στο https://www.ieidiseis.gr πως η Μαρία Χούκλη, σύμβουλος του υπουργού Άκη Σκέρτσου θα αναλάβει την Προεδρία της ΕΡΤ στη θέση του Κωνσταντίνου Ζούλα και ο Γιάννης Λάτσιος,  θα είναι ο νέος διευθύνων σύμβουλος καλύπτοντας το κενό που υπάρχει εδώ 14 μήνες στην ΕΡΤ. Προς το παρόν αυτά διοχετεύονται, το θέμα είναι από που…

Ο Κώστας Θωμάκος μετακινείται από το Star στον ΣΚΑΪ και η Έφη Κουτσοκώστα από το Νέο Φάληρο επιστρέφει στο Open. Εξαφανίστηκαν από το λιμάνι του Πειραιά οι εφημερίδες. Μόνο ένα περίπτερο κοντά στον Πύργο πουλάει Τύπο, ενώ τα πλοία εδώ και καιρό δεν πουλάνε έντυπα, παρά μόνο βιβλία.





Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ