2024-02-24 12:30:02
Φωτογραφία για Γιάννης Τσορτέκης: «Δεν με αφορούν τα νούμερα τηλεθέασης»
Ο Γιάννης Τσορτέκης έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Ανδρέα Θεοδώρου. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τη σειρά «Σκαραβαίος» και τα νούμερα τηλεθέασης.

Τι ήταν αυτό που σας έκανε να πείτε το «ναι» για να πρωταγωνιστήσετε στον «Σκαραβαίο»;

Αυτό που μου κίνησε το ενδιαφέρον πρωτίστως ήταν ο Σταύρος Στάγκος, ο σκηνοθέτης της σειράς, αλλά και ο Χρήστος Δούρος που είναι ο διευθυντής φωτογραφίας. Αυτοί οι δυο άνθρωποι ήταν η μεγαλύτερη εγγύηση για εμένα. Μετέπειτα δεν είχα κανέναν λόγο να μην αποδεχτώ αυτή την πρόταση. Όλοι οι συνάδελφοί μου, ο Γιώργος Πυρπασόπουλος, ο Μανώλης Μαυροματάκης, η Μαρία Παπαφωτίου, η Νικολέττα Καρρά, η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη και όλοι όσοι παίρνουν μέρος είναι εξαιρετικοί. Ένιωθα από μια αίσθηση ότι μπορούμε να γίνουμε καλή ομάδα. Αυτό μέτρησε πάρα πολύ για εμένα και φυσικά το σενάριο που είναι εξαιρετικό από την εμπνευσμένη Ευτυχία Γιαννάκη.


Πείτε μας λίγα λόγια για τον Μάρκο, τον ήρωα που υποδύεστε στον «Σκαραβαίο»

Ο Μάρκος Αλεξίου, ο ήρωας που υποδύομαι, οδηγεί έναν σκαραβαίο. Αυτό αποτελεί αναφορά στο στοιχείο του χαρακτήρα του, ενώ θα δούμε τη ζωή του να εκτυλίσσεται από το παρελθόν στο παρόν. Το αυτοκίνητο, αυτό αποτελεί ένα οικογενειακό κειμήλιο, το οποίο προέρχεται από τον πατέρα του . Είναι πολύ σημαντική συναισθηματική αναφορά γι’ αυτόν τον άνθρωπο. Ο σκαραβαίος παίζει συναισθηματικό ρόλο γι’ αυτόν.

Υπήρξε κάποια σκηνή που σας δυσκόλεψε, γιατί ο ήρωάς σας, κουβαλάει πολλά τραύματα Ο χαρακτήρας αυτός έχει ανάπτυξη και στο επίπεδο της μιας ζωής της επαγγελματικής, αλλά και της προσωπικής του. Η εμπιστοσύνη λοιπόν που έχω στον Σταύρο Στάγκο, ο οποίος είναι συνεχώς δίπλα μου και είμαστε σε μια διαρκή επαφή είναι μια συνθήκη σε συνδυασμό με την προετοιμασία που έχουμε κάνει, που με βοηθά πάρα πολύ. Η δυσκολία είναι απλώς στην εναλλαγή των σκηνών που πρέπει να γυριστούν. Αυτό που με δυσκολεύει είναι ίσως ότι το στοιχείο του ήρωα από την προσωπική ζωή, παρεμβαίνει στην επαγγελματική του. Αυτή η ισορροπία είναι που ψάχνουμε και δουλεύουμε συνεχώς με τον Σταύρο σε κάθε σκηνή. Αυτή είναι η μόνιμη δυσκολία που δεν μπορεί να λυθεί και ποτέ γιατί οι υποθέσεις τελειώνουν και έρχονται άλλες.

Το άγχος του ανταγωνισμού το έχετε, παρακολουθείτε τα ποσοστά τηλεθέασης;

Όχι, αλήθεια δεν με αφορούν τα ποσοστά τηλεθέασης. Η μόνη μου αγωνία για τη σειρά, ήταν το ποιο θα ήταν το τελικό αποτέλεσμα, το τι θα έβλεπα στην οθόνη. Τώρα που είδα τα επεισόδια, δεν έχω καμία αγωνία. Σε εμένα δεν λειτουργεί το ανταγωνιστικό κομμάτι σε σχέση με κάποια άλλη σειρά. Είμαι πολύ χαρούμενος και αισθάνομαι γαλήνη και ηρεμία.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ