2023-08-14 17:40:02
Φωτογραφία για Το Ναυάγιο: Πόσες φορές θα προβάλλεται την εβδομάδα στο MEGA;

Το Ναυάγιο: Η νέα μεγάλη παραγωγή του MEGA, βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη ο οποίος έχει γράψει και τον «Σασμό» που έκανε τόσο μεγάλη επιτυχία στον Alpha. 

Όπως έχει γίνει γνωστό, η ιστορία που θα δούμε να ξετυλίγεται στις οθόνες μας βασίζεται σε αληθινά γεγονότα και αναμένεται να μας καθηλώσει με πολλή αγωνία, σασπένς, κρυμμένα μυστικά και πολλή δράση.

Η υπόθεση

Η ιστορία βασίζεται στο πολύνεκρο ναυάγιο του πλοίου «Ηράκλειον» στη βραχονησίδα Φαλκονέρα, μεταξύ Κρήτης και Πειραιά που έγινε το 1966. Κεντρικές ηρωίδες είναι η Ειρήνη και η εγγονή της, η Άρτεμις. Η Ειρήνη με τον σύζυγό της Απόστολο ξεκίνησαν με το πλοίο «Ηράκλειον» από τα Κύθηρα για τα Χανιά και από εκεί για την Αθήνα και στη συνέχεια για το Παρίσι ως μετανάστες. Στο ναυάγιο, ωστόσο, που έγινε πάλεψαν για την ίδια τους τη ζωή...

Τα χρόνια πέρασαν και τρεις ημέρες μετά τον θάνατο της γιαγιάς της, η Άρτεμις ανακαλύπτει τυχαία μερικές ξεθωριασμένες εφημερίδες μιας άλλης εποχής

. Καθώς διαβάζει για το ναυάγιο του «Ηράκλειον», αντικρίζει τη φωτογραφία μιας γυναίκας που της θυμίζει τη γιαγιά της. Ίδιο όνομα, ίδιο πρόσωπο, μα διαφορετικό επώνυμο. Χωρίς να το γνωρίζει, κρατάει στα χέρια της ένα κουβάρι με αγκαθωτά νήματα, που, καθώς ξετυλίγεται, τα αγκάθια του χώνονται βαθιά στην καρδιά της.

Το υπέροχο και ξεχωριστό καστ και τα γυρίσματα

Όπως είδαμε και στο πρώτο teaser της σειράς, η φουρτουνιασμένη και άγρια θάλασσα δίνει στο τηλεοπτικό κοινό μια μικρή γεύση από την ιστορία της νέας, φιλόδοξης δραματικής σειράς, σε παραγωγή JK Productions, που θα κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Τη σκηνοθεσία «υπογράφει» ο Γιάννης Χαριτίδης, ενώ το πρωταγωνιστικό καστ στελεχώνεται από αγαπημένους ηθοποιούς.

Ανάμεσά τους οι Γιάννης Στάνκογλου, Λεωνίδας Κακούρης, Μιχαήλ Ταμπακάκης, Γιώργος Χρυσοστόμου, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Αναστασία Παντούση, Γιολάντα Μπαλαούρα, Γιώργος Χριστοδούλου, Γιώτα Φέστα, Γιώργος Σουξές και ο Νίκος Γκέλια.

Όπως μάθαμε μάλιστα από stories του Λεωνίδα Κακούρη, τα γυρίσματα έχουν ήδη αρχίσει και είναι ιδιαίτερα απαιτητικά, ώστε να υπάρχει το απαιτούμενο υλικό των επεισοδίων.

Σύμφωνα με τον μέχρι στιγμής προγραμματισμό του MEGA, η νέα μεγάλη παραγωγή θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ