2023-08-14 16:00:03
Φωτογραφία για ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ (spoiler): H Άννα έρχεται αντιμέτωπη µε τον απόλυτο εφιάλτη... Τι θα συμβεί στον β' κύκλο;
Η δεύτερη σεζόν της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 «Παγιδευµένοι» πρόκειται να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, καθώς οι εξελίξεις αναμένεται να είναι συναρπαστικές µε τη µία ανατροπή να διαδέχεται την άλλη. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του περιοδικού "Mytv", η υπόθεση των πέντε πτωμάτων που ανασύρθηκαν από το πηγάδι μιας βίλας απασχολεί τις Aστυνοµικές Αρχές και την εισαγγελία. Η Άννα και ο Δημήτρης, όχι µόνο δεν μπορούν να ηρεμήσουν, αλλά εξετάζουν όλα τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους προκειμένου να βρουν τον μανιακό δολοφόνο. Από την άλλη, ο Σταύρος, θέλοντας να φτάσει άμεσα στη λύση του μυστηρίου, δίνει στη δημοσιότητα την υπόθεση αυτή, ζητώντας από οποιονδήποτε γνωρίζει το παραμικρό να ειδοποιήσει την Αστυνομία. Γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα οι κλήσεις στα κεντρικά της Αστυνομίας να πέφτουν βροχή, µε τους αστυνομικούς να προσπαθούν να καταλάβουν ποιος από τους μάρτυρες λέει αλήθεια και ποιος ψέματα. Μέσα σε αυτό το χάος που επικρατεί, η Άννα έρχεται αντιμέτωπη µε τον απόλυτο εφιάλτη.


Η Άννα ενώ πηγαίνει στη δουλειά της, αγνοεί πως ο κίνδυνος για εκείνη καραδοκεί. Και αυτό γιατί, ύστερα από λίγο, θα τη δούμε να βρίσκεται δεμένη σε μια αποθήκη φορώντας μια κουκούλα στο κεφάλι της. Όταν καταφέρνει και ανοίγει τα µάτια της, παθαίνει σοκ συνειδητοποιώντας πως έχει πέσει θύμα απαγωγής. Εκεί, ωστόσο, δεν είναι μόνη της, αλλά µε άλλα τέσσερα άτομα, δύο άντρες, µία κοπέλα και ένα αγόρι, οι οποίοι επίσης κρατούνται όμηροι.

Ο πανικός την κυριεύει, καθώς αντιλαμβάνεται πως πίσω από αυτό βρίσκεται ο μανιακός δολοφόνος, ο οποίος μάλιστα τους παρακολουθεί μέσα από μια κάμερα. «Θα µας σκοτώσει όλους. Σταµάτα να ρωτάς συνέχεια και φόρεσε γρήγορα αυτή την μπλούζα», της λέει ένας από τους ομήρους, µε τη δικηγόρο να ξεσπάει σε κλάματα, προσπαθώντας παράλληλα να καταλάβει τι συμβαίνει.

Έπειτα από λίγο, η Άννα διαπιστώνει πως ο λόγος που ο μανιακός δολοφόνος τούς απήγαγε όλους είναι γιατί, λόγω του αρρωστημένου του μυαλού, νομίζει πως θα δημιουργήσει µε εκείνους μια νέα οικογένεια. Οι ώρες μέσα στην αποθήκη περνούν βασανιστικά για την Άννα, που μάταια προσπαθεί να βρει μια διέξοδο διαφυγής. «Βοήθεια, βοήθεια. Βγάλτε µε έξω», φωνάζει, όμως κανείς δεν την ακούει. Την ίδια στιγμή, η Χρύσα πανικόβλητη τηλεφωνεί στον Δημήτρη, λέγοντάς του ότι έχει χάσει τα ίχνη της Άννας. «Πήγαινε σε ένα ραντεβού και εξαφανίστηκε», του λέει, µε τον εισαγγελέα να παθαίνει σοκ. Χωρίς να χάνει χρόνο, ο Δημήτρης τηλεφωνεί στον Αντρέα, ζητώντας του να κινήσει γη και ουρανό για να την εντοπίσει.

Τότε ο Αντρέας τον ενημερώνει πως έχουν εξαφανιστεί επίσης δύο άντρες, µία κοπέλα και ένα αγόρι. Στο άκουσμα αυτού, τον Δημήτρη τον λούζει κρύος ιδρώτας, μιας και συνειδητοποιεί πως η Άννα διατρέχει θανάσιμο κίνδυνο. «Θα πεθάνω αν συμβεί κάτι κακό στην Άννα», μονολογεί ο εισαγγελέας, ο οποίος είναι συγκλονισμένος από αυτό που συνέβη.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ