2023-08-16 08:00:04
Φωτογραφία για Ευγενία Ξυγκόρου: «Είναι λίγο αστείο πώς πήρα το ρόλο της Ιουλίας»

Η Ευγενία Ξυγκόρου θα ερμηνεύσει την Ιουλία στο νέο σήριαλ του Alpha, Το προξενιό της Ιουλίας.

Η Ευγενία Ξυγκόρου, είναι 26 ετών και από τις πρώτες εμφανίσεις στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στα σήριαλ, Επιστροφή του ΑΝΤ1 και Αγάπη Παράνομη της ΕΡΤ1 είχε κερδίσει τις εντυπώσεις.

Η νεαρή πανέμορφη ηθοποιός μίλησε το περιοδικό Gala για το νέο της ρόλο, για τη συνεργασία της με την μέχρι πρότινος καθηγήτριά της, Άννα Μάσχα και για την Ελισάβετ Μουτάφη, η οποία θα ερμηνεύσει το ρόλο της μητέρας της στο σήριαλ του Alpha.

Πώς πήρες τον ρόλο της Ιουλίας;

«Είναι λίγο αστείο το πώς έγινε. Την πρώτη φορά που με κάλεσαν από την παραγωγή δεν μου είχαν πει ξεκάθαρα για ποια σειρά μιλάμε και για ποιον ρόλο. Απλώς κάποια στιγμή άκουσα το όνομα Ιουλία. Είχα διαβάσει κάπου ό,τι ο ALPHA σχεδίαζε να γυρίσει το «Προξενιό της Ιουλίας», οπότε έκανα το συσχετισμό. Με το που τελείωσε ης υνάντηση έτρεξα να αγοράσω το μυθιστόρημα, το διάβασα και είπα «εδώ είμαστε». Το σενάριο έχει αρκετές διαφορές με το βιβλίο, αλλά απ’ όσες σελίδες έχω διαβάσει μέχρι στιγμής είναι καταπληκτικό.

Έχετε αρχίσει γυρίσματα;

Όχι ακόμα, αλλά έχουμε ξεκινήσει πρόβες και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Η Άννα Μάσχα ήταν δασκάλα μου έναν χζρόνο στη σχολή και τώρα θα παίζουμε μαζί- κι εγώ δεν το πιστεύω. Είμαι επίσης πάρα πολύ χαρούμενη που η Ελισάβετ Μουτάφη θα κάνει τη μάνα μου, γιατί την είχα γνωρίσει παλαιότερα όταν έκανα την κομπάρσα σε μια παράσταση που έπαιζε κι εκείνη. Η Ελισάβετ πήγαινε τέσσερις ώρες νωρίτερα στο θέατρο και εγώ πήγαινα τρεις ώρες νωρίτερα. Καθόμασταν, λοιπόν, στο καμαρίνι της και μιλούσαμε για τα πάντα. Τώρα μου φαίνεται, πώς να το πω, πολύ σωστό που θα κάνει τη μάνα μου. Και είναι και υπέροχο παιδί κι αυτό το θεωρώ πάρα πολύ σημαντικό σε μια δουλειά. Ο Δημήρης Σέρφας, που τώρα τον γνωρίζω, είναι ένα γλυκύτατο παιδί, όπως και ο Τάσος Λέκκας που θα κάνει τον αδελφό μου.

Άκουσα ότι κάνεις και μαθήματα ιππασίας.

«Ναι για τις ανάγκες του ρόλου. Όταν καταφέρνεις να έρθεις σε αρμονία με το άλογο, νιώθεις σαν να πετάς. Είναι απίστευτο συναίσθημα. Είμαι τυχερή που δουλεύω σε μια τόσο μεγάλη παραγωγή με τόσο σπουδαίους συντελεστές που δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για την πιστή αναπαράσταση της εποχής και των συνθηκών ζωής στην ελληνική ύπαιθρο».



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ