2023-08-16 16:00:02
Φωτογραφία για OPEN: Οκτώβριο ξεκινούν οι εκπομπές του Σαββατοκύριακου

Πέρασε και ο Δεκαπενταύγουστος, με την αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν να έχει αρχίσει, τις ενημερωτικές εκπομπές να ξεκινούν ξανά εντός λίγων ημερών, ενώ αντίστοιχα οι ψυχαγωγικές, και οι σειρές αρχίζουν από Σεπτέμβρη σε τρεις δόσεις. Πότε ξεκινούν οι ενημερωτικές εκπομπές, πότε οι ψυχαγωγικές και σε τι διαφέρουν οι εκπομπές του Σαββατοκύριακου; Πως διαφοροποιούνται ο ΣΚΑΙ και το OPEN; Τι μέλλει γενέσθαι με την prime time;

Πάμε να περάσουμε πρώτα στο ορεκτικό λοιπόν. Η νέα σεζόν ξεκινά και επίσημα στις 19 Αυγούστου, δηλαδή σε τρεις μέρες από σήμερα. Πρεμιέρα -και φέτος- θα κάνει ο Γιώργος Αυτιάς, στον ΣΚΑΙ, με την εκπομπή “Καλημέρα” από τις 5:30. Από την Δευτέρα 21 Αυγούστου και κλιμακωτά, ξεκινούν και οι υπόλοιπες εκπομπές ενημέρωσης, όπως του Νίκου Ευαγγελάτου στο MEGA, στις 23/8, και η “Κοινωνία Ώρα MEGA” στις 28/8, και άλλες.

Αυτιάς Τσουρός Σκορδά Παρτσαλάκης ενημερωτικές εκπομπές ψυχαγωγικές σειρές έναρξη σεζόν Η έναρξη της σεζόν σε 4 ημερομηνίες, ο ΣΚΑΙ και το OPEN

Την σκυτάλη παίρνουν οι -καθημερινές- ψυχαγωγικές εκπομπές. Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου έχουμε πρεμιέρα για όλα τα ζωντανά καθημερινά ψυχαγωγικά μαγκαζίνο, από το πρωί έως και το μεσημέρι, ενώ ξεκινούν και άλλες εκπομπές του προγράμματος των καναλιών, όπως τηλεπαιχνίδια και εκπομπές μόδας. Φαίη Σκορδά, σε νέα ώρα στον ΣΚΑΙ, Σταματίνα Τσιμτσιλή και Κατερίνα Καινούργιου στον ALPHA, Γιώργος Λιάγκας στον ΑΝΤ1, Δανάη Μπάρκα, Ελεονώρα Μελέτη και Ελένη Μενεγάκη στο MEGA, Ζήνα Κουτσελίνη και Χατζίδου-Παύλου στο STAR. Βάζω έναν αστερίσκο για την Ελένη Τσολάκη στο OPEN, μικρό όμως, και επανέρχομαι παρακάτω.

Περνάμε λοιπόν στο Σαββατοκύριακο, όπου εδώ μπορεί να έχουμε έκπληξη με την ημερομηνία που θα βγουν στον αέρα κάποιες εκπομπές. Ενώ κάποιος θα περίμενε οι εκπομπές του Σαββατοκύριακου να βγουν στον αέρα Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο κάποιες να ξεκινήσουν Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου. Και αναφέρομαι στην Σίσσυ Χρηστίδου, την Ναταλία Γερμανού, την Μαρία Μπακοδήμου, αλλά και τους “νέους παίκτες”, Μπέττυ Μαγγίρα, και Κώστα Τσουρό. Υπάρχει όμως και το ενδεχόμενο, οι πρωινές εκπομπές του ΣΚ να βγουν στις 16 κανονικά και οι μεσημεριανές μια εβδομάδα αργότερα, στις 23. Σε κάθε περίπτωση, η έκπληξη έρχεται από το OPEN, του οποίου οι εκπομπές θα ξεκινήσουν Οκτώβρη. Εξού λοιπόν και ο αστερίσκος παραπάνω, διότι ενώ η Ελένη Τσολάκη κανονικά και λογικά θα πρέπει να ξεκινήσει 11 Σεπτεμβρίου (8/9 τελειώνει το Καλοκαίρι Yes), οι εκπομπές του ΣΚ θα ξεκινήσουν από Οκτώβρη.

Και κλείνουμε με τις σειρές και την Prime Time ζώνη, εκεί όπου όλες οι σειρές μυθοπλασίας, οι οποίες σας εγγυώμαι είναι τρομερής ποιότητας -και- φέτος, θα ξεκινήσουν Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου, σε ΑΝΤ1, MEGA, ALPHA, ενώ υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο “Οι Πανθέοι” του ΣΚΑΙ, να κάνουν πρεμιέρα νωρίτερα, κατά περίπου μια εβδομάδα. Εξαιρείται και η ΕΡΤ βέβαια, της οποίας οι σειρές θα ξεκινήσουν πολύ νωρίτερα και κλιμακωτά.

Πηγή: Αλέξανδρος Κατσαρίδης - youfly.com



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ