2023-08-17 12:30:05
Φωτογραφία για Άγγελος Βουράκης: Όταν μπήκα στο πάνελ, έκανα μια προσωπική αλλαγή και στροφή προς το πιο ψυχαγωγικό κομμάτι

Ο Άγγελος Βουράκης αποτέλεσε αναπόσπαστο κομμάτι του πάνελ της Φαίης Σκορδά την σεζόν που προηγήθηκε, με τον δημοσιογράφο να μιλάει για την συνεργασία του με την παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ.

Πιο αναλυτικά ο Άγγελος Βουράκης παραχώρησε συνέντευξη στην Μαίρη Καράμπελα και το περιοδικό MyTv όπου αναφέρθηκε στην παρουσία του στο Πρωινό του ΣΚΑΙ η οποία θυμίζουμε θα συνεχιστεί και τη νέα σεζόν.

Τι έχεις κερδίσει από τη συνεργασία σου με τη Φαίη Σκορδά;

Πολλά πράγματα. Αρχικά είχα πάει για να καλύπτω το δικαστικό ρεπορτάζ και την επικαιρότητα. Όταν μπήκα στο πάνελ, έκανα μια προσωπική αλλαγή και στροφή προς το πιο ψυχαγωγικό κομμάτι. Ενώ ξεκίνησα έχοντας κάποια δυσκολία, στην πορεία βρήκα τα πατήματα μου. Έκανα αυτή την αλλαγή συνειδητά, επειδή το ήθελα και μου άρεσε. Ένιωσα ότι η Φαίη και τα υπόλοιπα παιδιά με σεβάστηκαν και με βοήθησαν πολύ.

Τι σε δυσκόλεψε στην αρχή;

Κλήθηκα να παρουσιάσω πράγματα και να σχολιάσω καταστάσεις και προγράμματα, τα οποία δεν μου ήταν και πολύ οικεία, όπως τo «Survivor» ή τη ζωή των celebrity. Δεν ήταν πολύ εύκολο για μένα, στην πορεία όμως το βρήκα.

Ήταν μια πρόκληση όλο αυτό για σένα;

Βέβαια. Λατρεύω τις προκλήσεις και μου αρέσει να δοκιμάζω καινούργια πράγματα. Έχω κάνει τρομερές αλλαγές στη ζωή μου. Μου αρέσει πολύ αυτό που κάνω στην εκπομπή και θα στεναχωριόμουν αν δεν συνεχιζόταν η συνεργασία.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Αγγελία πρόσληψης εργασίας
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Αγγελία πρόσληψης εργασίας
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ