2023-08-17 17:24:58
Φωτογραφία για Ψηφίστηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Ι.Π. Μεσολογγίου η προγραμματική σύμβαση για την συντήρηση, σήμανση και ανάδειξη περιηγητικών διαδρομών στον Δήμο Ξηρομέρου.
Με πρόσφατη απόφαση από το Δημοτικό Συμβούλιο Ι.Π. Μεσολογγίου, η οποία σήμερα αναρτήθηκε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ και την εντοπίσαμε, εγκρίθηκε ΟΜΟΦΩΝΑ..... η προγραμματική σύμβαση για την συντήρηση, σήμανση και ανάδειξη περιηγητικών διαδρομών στον Δήμο Ξηρομέρου, με στόχο οι επισκέπτες, αλλά και οι ντόπιοι να έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τη μοναδική ομορφιά του φυσικού τοπίου του Ξηρομέρου, μέσα από οργανωμένες και προστατευμένες διαδρομές.

Η πρόταση του Δήμου Ξηρομέρου προς το Ταμείο Ανάκαμψης είναι προϋπολογισμού 284.335,35 € και αφορά 3 υποέργα.

1ο Υποέργο: «Συντήρηση, σήμανση και ανάδειξη περιηγητικών διαδρομών στο Δήμο Ξηρομέρου» και αφορά 13 πεζοπορικές διαδρομές εντός των Δημοτικών Ενοτήτων Αστακού, Αλυζίας και Φυτειών, συνολικού μήκους 104.758,36 m. Ο προϋπολογισμός ανέρχεται σε 157.463,35 €.

2ο Υποέργο: «Αρχαιολογική Επίβλεψη του έργου “Συντήρηση, σήμανση και ανάδειξη περιηγητικών διαδρομών στο Δήμο Ξηρομέρου”». Ο προϋπολογισμός ανέρχεται σε 8.700 €.

3ο Υποέργο: «Προβολή Περιηγητικών Διαδρομών και Σημείων ενδιαφέροντος Δήμου Ξηρομέρου». Ο προϋπολογισμός ανέρχεται σε 118.172 €.

Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο.
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ