2023-08-18 09:30:02
Φωτογραφία για Μελίνα Λεφαντζή: «Το τέλος κάθε επεισοδίου στο «Προξενιό της Ιουλίας» σε αφήνει σε φοβερή αγωνία»
Η Μελίνα Λεφαντζή, από τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα υποδύεται την Αλεξάνδρα στη νέα σειρά του Alpha, Το προξενιό της Ιουλίας.

Η Μελίνα Λεφαντζή μίλησε, σε συνέντευξή της, για το ρόλο της, για τους ηθοποιούς με τους οποίους θα παίξει στο σήριαλ αλλά και για το τι πιστεύει ότι θα είναι εκείνο που θα κερδίσει τους τηλεθεατές στο Προξενιό της Ιουλίας.

Ο Δημήτρης Σέρφας και η Πέγκυ Τρικαλιώτη υποδύονται τον αδελφό και τη μητέρα σου, αντίστοιχα. Πώς είναι η συνεργασία σας;

Είναι και οι δύο υπέροχοι, νιώθω πραγματικά πολύ τυχερή. Η Πέγκυ είναι ένας ενθουσιώδης άνθρωπος, γεμάτος χαρά και όμορφή ενέργεια. Το ίδιο και ο Δημήτρης, ο οποίος φέρει κάτι πολύ τρυφερό και γλυκό.

Έχεις αντιμετωπίσει κάποια δυσκολία μέχρι στιγμής;

Όχι ιδιαίτερα. Αυτή την περίοδο ζορίζομαι λίγο με τον ρόλο της Αλεξάνδρας, καθώς «χτίζεται» ακόμα. Είναι απαιτητική αλλά και πολύ δημιουργική αυτή η διαδικασία. Επίσης, το γεγονός ότι η σειρά είναι εποχής είναι για μένα μία πολύ ωραία πρόκληση. Η σειρά μάς μεταφέρει στην επαρχία του 1950.


Θα μπορούσες να φανταστείς τον εαυτό σου να ζει εκείνη την εποχή;

Νομίζω ότι, αν ζούσα τότε, θα ήμουν σαν την Αλεξάνδρα που υποδύομαι. Δεν θα άντεχα να ζω στην επαρχία τη δεκαετία του '50, θα ήθελα να πάω στην Αθήνα. (Γελάει.) Θα δυσκολευόμουν πάρα πολύ να ζήσω σε αυτή την κοινωνία και να είμαι καλά.

Τι πιστεύεις ότι θα κερδίσει τους τηλεθεατές στο «Προξενιό της Ιουλίας»;

Θα πω αυτό που έχει κερδίσει και εμένα. Εκτός από τις πολύ ενδιαφέρουσες ιστορίες που ξετυλίγονται, το πιο συναρπαστικό είναι ότι το τέλος του κάθε επεισοδίου σε αφήνει σε φοβερή αγωνία και ανυπομονησία. Θέλεις να μάθεις τι θα γίνει στη συνέχεια. Όταν έρχονται τα νέα σενάρια στα χέρια μου, τα διαβάζω αμέσως, γιατί πραγματικά θέλω να δω τι θα γίνει.

Το «Προξενιό της Ιουλίας» είναι η τρίτη σειρά εποχής που θα σε απολαύσουμε μετά τις «Άγριες Μέλισσες» και το «Αυτή η νύχτα μένει». Ήταν επιλογή σου ή έτυχε;

Απλώς συνέβη. Είναι φοβερό που και οι τρεις σειρές που έχω κάνει στην τηλεόραση είναι εποχής. Θα χαρώ κάποια στιγμή να συμμετέχω και σε κάτι πιο σύγχρονο. Όμως αισθάνομαι τυχερή με τη μέχρι τώρα πορεία μου και τις ευκαιρίες που μου δόθηκαν να εξελιχθώ ως ηθοποιός. Κάθε ευκαιρία που εμφανίζεται νομίζω ότι σε πάει παρακάτω. Από εκεί και πέρα, είναι θέμα τύχης, συγκυριών, επιμονής και προσωπικής προσπάθειας.

Πηγή: Mytv

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ