2023-08-18 09:00:02
Φωτογραφία για Ορφέας Αυγουστίδης: Θύμα απάτης έπεσε ο ηθοποιός

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook θέλησε ο Ορφέας Αυγουστίδης να γνωστοποιήσει πως έπεσε θύμα απάτης το απόγευμα της Πέμπτης. Ο αγαπημένος ηθοποιός, που θα πρωταγωνιστεί για τρίτη φορά στον «Σασμό» του Alpha, δημοσίευσε ένα μήνυμα εφιστώντας την προσοχή των διαδικτυακών του φίλων.

Ειδικότερα, ο Ορφέας Αυγουστίδης σημείωσε χαρακτηριστικά τα εξής στην ανάρτηση του. «Προσοχή προσοχή! Πριν από λίγη ώρα με ειδοποίησαν κάποιοι φίλοι ότι ο λογαριασμός μου έστελνε διάφορα μηνύματα προτρέποντας τους φίλους εδώ να κάνουν κλικ σε ένα σύνδεσμο και τα λοιπά».

«ΜΗΝ το κάνετε, προφανώς πρόκειται για κακόβουλο περιεχόμενο καθώς ο λογαριασμός μου είχε χακαριστεί. Το θέμα διευθετήθηκε τώρα αλλά αν παρόλα αυτά κάποιος λάβει κάποιο ύποπτο μήνυμα από εμένα από αυτή την ώρα και μετά ας κάνει μια αναφορά και να με ενημερώσει. Σας ευχαριστώ πολύ».

Σε κάθε περίπτωση, όπως ενημερώνει ο Ορφέας Αυγουστίδης στην ανάρτηση, το ζήτημα διευθετήθηκε και πλέον έχει εκ νέου τον πλήρη έλεγχο των προσωπικών του social media.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ