2023-08-18 14:00:05
Φωτογραφία για Το προξενιό της Ιουλίας - Δημήτρης Σέρφας ο Γρηγόρης κάνει τα πάντα για όσους αγαπά
Ο Γρηγόρης Ραζίνης είναι ο άνδρας που αγαπά η Ιουλία Σκούταρη. Παρότι οι δύο νέοι είναι πολύ ερωτευμένοι, αυτή η αγάπη είναι καταδικασμένη σε θάνατο. Η Ιουλία αναγκάζεται να παντρευτεί με προξενιό έναν πλούσιο και κατά πολύ μεγαλύτερό της άνδρα που δεν αγαπά, και ο Γρηγόρης αναγκάζεται να συνεχίσει τη ζωή του χωρίς εκείνη.

Τον Γρηγόρη ενσαρκώνει ο νέος και ταλαντούχος ηθοποιός Δημήτρης Σέρφας, στη νέα δραματική σειρά εποχής «Το προξενιό της Ιουλίας» που έρχεται στο νέο πρόγραμμα του Alpha.

«Την πρώτη φορά που διάβασα για αυτόν το χαρακτήρα, κατάλαβα πως είναι ένας νέος άνδρας που πατάει στα πόδια του. Είναι θαρραλέος και τίμιος αλλά θα κάνει τα πάντα για τα πράγματα που νοιάζεται και κυρίως για αυτούς που αγαπά», αναφέρει ο ίδιος για το ρόλο του.  

Όπως λέει, ο Γρηγόρης του είναι γνώριμος ως χαρακτήρας όχι τόσο επειδή έχει πολλά κοινά στοιχεία με τον ίδιο, όσο με την οικογένειά του και τους ανθρώπους που είχε κοντά του όσο μεγάλωνε
. Αυτός θα είναι και ο τρόπος που θα προσπαθήσει να τον προσεγγίσει, «θα ξεκινήσω σίγουρα να δουλεύω από τα στοιχεία που μοιράζομαι με τον χαρακτήρα, με πιο σημαντικό το ότι έχουμε παρόμοια ιδέα για τον έρωτα. Αλλά η βασική μου γέφυρα για τον Γρηγόρη είναι ότι μου θυμίζει τον καλύτερο φίλο μου που μεγαλώσαμε μαζί στην Κρήτη, τον Πολύβιο. Οπότε θα προσπαθήσω να φέρω στον χαρακτήρα την προσωπικότητα του φίλου μου».   

Ενθουσιασμένος και ευγνώμων δηλώνει ο Δημήτρης «γιατί θα βρίσκομαι σε αυτή τη δουλειά με άτομα που έχω ξανασυνεργαστεί και εκτιμώ αφάνταστα, αλλά και με συναδέλφους που τόσο καιρό θαύμαζα και τώρα θα καταφέρω να συνεργαστώ μαζί τους».

 

Το σενάριο της σειράς, που είναι εμπνευσμένη από το ομότιτλο μυθιστόρημα του Γιώργου Πολίτη (εκδόσεις Ψυχογιός), υπογράφει ο Νίκος Απειρανθίτης και την σκηνοθεσία ο Νίκος Κρητικός, σε παραγωγή Διονύση Παναγιωτάκη – Primavisione.

Τους χαρακτήρες ενσαρκώνει ένα σπουδαίο καστ ηθοποιών: Μελέτης Ηλίας, Άννα Μάσχα, Πέγκυ Τρικαλιώτη, Δημήτρης Αλεξανδρής, Ελισάβετ Μουτάφη, Γιάννος Περλέγκας, Χριστίνα Μαξούρη, Βασίλης Κουκαλάνι, Ευγενία Ξυγκόρου, Δημήτρης Σέρφας, Σίσσυ Τουμάση, Τάσος Λέκκας, Μελίνα Λεφαντζή, Δημήτρης Αριανούτσος, Χριστίνα Μαθιουλάκη, Δημήτρης Γεωργιάδης, Ευτυχία Μελή, Θοδωρής Σκυφτούλης, Ηλίας Βαλάσης, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Λιλλύ Μελεμέ, Γεωργία Συφιανού. Και για πρώτη φορά σε ελληνική σειρά, ο Έλληνας πρωταγωνιστής του Φατίχ Ακίν, Αδάμ Μπουσδούκος.

 

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τα δεδομένα με τον Μπρινιόλι
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τα δεδομένα με τον Μπρινιόλι
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ