2023-08-18 14:30:04
Φωτογραφία για Θεοδώρα Σιάρκου για τις επαναλήψεις του 50-50: «Οι σειρές ανήκουν σε όλους»

Στην κάμερα του Καλοκαίρι Yes μιλά η Θεοδώρα Σιάρκου. Η γνωστή ηθοποιός, που φέτος ολοκλήρωσε τη συμμετοχή της μετά από 3 χρόνια στη σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», αναφέρθηκε στα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια, ενώ ρωτήθηκε και για την επαναπροβολή της σειράς «50-50» σε επανάληψη από το MEGA.

«Ήταν υπέροχη συνεργασία στην ΕΡΤ, ήταν ένα μαγικό ταξίδι αυτή η σειρά, γιατί μου δόθηκε η ευκαιρία να ξαναβγώ στην τηλεόραση μετά από κάποια χρόνια απουσίας. Έκανα ένα πολύ δυνατό comeback», δηλώνει η Θεοδώρα Σιάρκου.

«Ήμουν πολύ ευτυχής που συνεργάστηκα με το κρατικό κανάλι και με τους συγκεκριμένους συναδέλφους, με πολλούς από τους οποίους πορεύομαι τα τελευταία χρόνια και θεατρικά και φιλικά», τονίζει η ηθοποιός στην κάμερα του ΟΡΕΝ.

«Μία σειρά ανήκει σε όλους δικαιωματικά τους συντελεστές της, όπως και τα πνευματικά δικαιώματα. Εγώ δεν έχω αντίρρηση με αυτό που έχει συμβεί, προσωπικά με βρίσκει θετική», απαντά η Θεοδώρα Σιάρκου για την επιστροφή της σειράς «50-50» σε επανάληψη στο MEGA, μετά τις εξελίξεις με την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη.

«Νομίζω ότι αυτός που πρέπει τελικά να αποφασίσει εάν αυτές οι σειρές πρέπει να επιστρέψουν στην τηλεόραση ή όχι είναι οι τηλεθεατές. Εκείνοι θα κρίνουν αν θα παρακολουθήσουν αυτή τη σειρά ή όχι», καταλήγει στην τοποθέτησή της η Θεοδώρα Σιάρκου.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ