2023-08-19 09:00:01
Φωτογραφία για Αυτό είναι το παρασκήνιο της παραμονής του Έρωτα φυγά στο OPEN

Τέλος στο σίριαλ θρίλερ της παραμονής ή μη του «Έρωτα φυγά» στο πρόγραμμα του Open αν και μέχρι τώρα έχουν υπάρξει πολλές …συνέχειες και ανατροπές από την περασμένη Άνοιξη οπότε και αποχώρησε από τη διεύθυνση προγράμματος η Χρύσα Μασούρου. Φαίνεται πως τελικά βρέθηκε η λύση της συνέχειας της χρηματοδότησης της σειράς προς την εταιρία παραγωγής «Αργοναύτες».

Στην αρχική συμφωνία την εξ’ ολοκλήρου χρηματοδότηση του σίριαλ εποχής που θα είναι γύρω στα επτά εκατομμύρια για όλη τη δεύτερη σεζόν είχε αναλάβει το Open το οποίο όμως στη συνέχεια υπαναχώρησε μετά τη συμφωνία παραχώρησης του ψυχαγωγικού προγράμματος στη Barking Well Media.

Τα νέα δεδομένα θέλουν την εταιρεία παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη να δέχθηκε τελικά να συμμετάσχει στη χρηματοδότηση της σειράς παίρνοντας όμως και τα slot των διαφημίσεων του προγράμματος που είχαν εξαιρεθεί από την αρχική συμφωνία.

Την παραμονή της εν λόγω σειράς στο πρόγραμμα του Open επιθυμούσε τόσο ο Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης Χρήστος Παναγιωτόπουλος με το επιχείρημα πως σταθερά έδινε καλό lead in στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού αλλά και η νέα διευθύντρια προγράμματος του καναλιού της Παιανίας Ιζαμπέλα Σασλόγλου καθώς το εν λόγω σίριαλ ήταν αντικειμενικά το πιο επιτυχημένο τηλεοπτικό προϊόν του καναλιού της Παιανίας τη σεζόν που τελείωσε.

Ήδη τρέχει στον «αέρα» του Open το τρέιλερ για το δεύτερο κύκλο

. Θα έχει κατά κάποιο τρόπο άρωμα «Λάμψης». Όπως έγραψε το Reader σε προχωρημένες συζητήσεις για τη συμμετοχή της στον «Έρωτα φυγά» είναι η Άννα Αδριανού.

Έπαφές έχουν ξεκινήσει και με τον Ανδρέα Ανδρεόπουλο που για πολλά χρόνια είχε τον ρόλο του Τίμου Δράκου στη μακροβιότερη σειρά της Ελληνικής τηλεόρασης δια χειρός Νίκου Φώσκολου. Ο ηθοποιός μετά από μια δεκαπενταετία αποχής από τα τηλεοπτικά δρώμενα επέστρεψε το 2019 μέσα από τις «8 λέξεις» του Αντρέα Γεωργίου στον ΣΚΑΪ.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ